Contact met Vaartland.nl

Ford Transit Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Gebruikte Ford Transit kopen? Vaartland is jouw adres!


De Ford Transit occasion is een bekend Ford model in Nederland, net als zijn broers de Kuga, Mondeo en Mustang. De Ford Transit is onder andere beschikbaar als Bedrijfswagen. Je kan bij de Transit kiezen als Benzine voor de aandrijving Dankzij de hoge instap is het ook makkelijk in- en uitstappen als je slecht ter been bent.

Ben je op zoek naar een ruim aanbod Ford Transit modellen? Dan ben je bij Vaartland.nl zeker aan het goede adres. We hebben vaak meerdere Ford Transit modellen op voorraad. Bekijk de hele voorraad Transit modellen online of kom langs bij een van onze vestigingen.

De Ford Transit is een goed verkopend model van het merk Ford. De prijs van een Ford Transit occasion ligt ook een stuk lager dan wanneer je een Transit nieuw zou kopen. Kwaliteit en betrouwbaarheid is erg belangrijk bij een Transit en dus is het kopen van een Ford Transit occasion een goede optie. Bekijk ons aanbod Transit modellen op de site.

 

Alternatieve modellen

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl