Contact met Vaartland.nl

 

De Renault Kangoo voor het gezin en als bestelwagen

We vallen meteen met de deur in huis, of in dit geval de auto. De Kangoo is in twee versies te krijgen; de bestelwagen-variant, dan heet hij Kangoo Express of de MPV-variant dan is dat de Kangoo Family. In de praktijk betekent dit dat je doordeweek de Renault Kangoo als zakelijke bestelwagen kunt gebruiken en in het weekend als familieauto. De compacte bestelauto is populair en dan maakt het niet uit of het de Renault Kangoo 2019 of de Renault Kangoo 2003 is.

 

 
 
 
 
 

Model Renault Kangoo Express voor de zaak

De compacte bestelauto is al vanaf het begin populair in Europa, het gemak waarmee je de Renault Kangoo kunt ombouwen van een vervoermiddel voor je werknemers tot een bestelauto draagt daar zeker aan bij.

Een paar jaar later krijgt de Renault Kangoo 2013 een grondige facelift met een stoer uiterlijk tot gevolg. Het nieuwe front draagt daar zeker aan bij, maar ook de achterlichten en de buitenspiegels zijn meegenomen in het nieuwe design. Het interieur is goed onderhanden genomen en bij de Express en de Maxi bestaat nu de mogelijkheid om met drie passagiers op de voorbank plaats te nemen. Met meteen zicht op een mooi nieuw dashboard, een nieuw stuurwiel en natuurlijk een nog beter zitcomfort. En heel fijn in de 2018 modellen heb je de beschikking over assistentie bij het achteruitrijden met de achteruitrijcamera. Dit is wel even wennen want het scherm van deze camera zit in de zonneklep.

Renault Kangoo Z.E.

De Renault Kangoo 2011 is al vanaf dit jaar aan de stekker en het werd dan ook tijd dat Renault Kangoo 2018 wordt voorzien van een grotere batterij, van 22 kWh naar 33 kWh, en hierdoor ook meer actieradius van 200 km. De nieuwe batterij vraagt om een oplaadtijd van 6 uur, met dit model kun je dus (nog) niet snel laden. Naast een grotere batterij is dit model door de Franse autofabrikant meteen ook voorzien van een groter laadvolume.

De Renault Kangoo is populair in de gesloten versie met een normale lengte, maar hij is ook verkrijgbaar in een verlengde versie.

Renault Kangoo Maxi variant van de Express en de Z.E.

Wil je je bestelauto snel om kunnen bouwen naar een ruime bedrijfsauto voor het vervoer van alle medewerkers? Met de Renault Kangoo 2017 of om precies te zijn de Renault Kangoo Maxi is dat mogelijk. De bestelbus heeft een ruim laadvermogen van 800 kg. De Kangoo Maxi Z.E. doet het met iets minder laadvermogen, 650 kg, en kan net zoals de Maxi geleverd worden met zijruiten. De achterbank is heel eenvoudig neer te klappen als je snel wat meer ruimte voor je spullen nodig hebt. Met de comfortabele achterbank is deze bestelauto de perfecte combi als bestelauto of voor personenvervoer. De auto biedt ruimte aan 5 passagiers en heeft dan nog steeds voldoende ruimte voor boodschappen of koffers (allebei kan natuurlijk ook).

Model Renault Kangoo Family voor familie uitstapjes

De Renault Kangoo 2008 MPV wordt in dit jaar omgedoopt naar Kangoo Family. De bestelauto die, dankzij zijn compacte vorm, goed tot zijn recht komt als gezinsauto. Deze ruime Renault Kangoo Family is eenvoudig en snel om te bouwen, de comfortabele achterbank geeft de familie voldoende been- en zitruimte en nog steeds kun je voldoende vakantietassen kwijt voor die welverdiende vakantie. Ga je op pad met kleine kinderen dan is er ook genoeg ruimte voor de kinderwagen en de buggy.


Bekijk huidige aanbod Renault Kangoo

Plus en minpunten Kangoo Express

+ locatie batterij elektrische variant zorgt voor positieve invloed weggedrag
+ grote schuifdeur (ZE)
+ Elektrisch rijden draagt bij aan duurzaam ondernemen
+ Eenvoudig te personaliseren naar elke situatie

- Langere laadtijd voor de Z.E.

Plus en minpunten Kangoo Family

+ Veel been- en hoofdruimte
+ Royale toegang via schuifdeuren

- Stuurbekrachtiging kan wegvallen
- Brandstof verbruik

Toekomst Renault Kangoo modellen

De Nederlandse topontwerper Laurens van den Acker heeft niet stilgezeten. Alhoewel, misschien wel even om het comfort van de nieuwe Renault Kangoo te testen. De compacte Renault bestelauto krijgt dankzij deze ontwerper in 2021 rondere vormen, een hogere neus en grotere wielen. Maar ook aan techniek is gedacht. De auto wordt slimmer en nog veiliger. En misschien wel voor velen goed nieuws; er komt een volledige elektrische versie van de Renault Kangoo maar de introductiedatum van deze variant laat nog even op zich wachten.

Renault Kangoo info en achtergrond

De Renault Kangoo 1997 is in dat jaar zowel als compacte bestelauto en als MPV-variant, de gezinsauto, geïntroduceerd. Zoek je een alternatief? Kijk dan naar de Volkswagen Caddy, Citroen Berlingo,
Peugeot Partner.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl