Contact met Vaartland.nl

 

Jaguar XF – Middelgrote Luxe voertuig met veel kracht

Dit instapmodel in het luxe middensegment is vanaf de introductie, iets meer dan 10 jaar geleden, een groot succes. De introductie van deze sedan opende een nieuwe markt voor Jaguar. Deze auto biedt een overlap tussen een zakelijke auto met alle comfort en luxe die je mag verwachten met een de functionaliteit van een auto die voor het hele gezin past.  

De jaguar XF 2008 & de Jaguar XF 2009 worden winnen beide de prijs voor beste luxevoertuig en deze luxe sedan wordt ook nog eens twee jaar achter elkaar verkozen als auto van het jaar.

 

 
 
 
 
 

Indrukwekkend - De Jaguar XF auto

Ondanks dat het Britse merk Jaguar pas vanaf eind jaren 60 bezig is met het produceren van stadsauto’s heeft het merk over de jaren al heel wat noemenswaardige modellen geproduceerd. De meeste Jaguar modellen hebben een sportief karakter en dit zag je dan ook terug in de vroegere modellen. Om de lijn te verbreden besloot Jaguar eind vorige eeuw nieuwe sedan instapmodellen op de markt te zetten onder de naam S-type. Dit populaire model werd vanaf 2008 vervangen door de Jaguar XF.

De Jaguar XF is tot nu toe uitgebracht in twee generaties: de X250 (startend bij de Jaguar XF 2007 tot de Jaguar XF 2015) en de X260 (vanaf de Jaguar XF 2008 tot en met de meest huidige modellen zoals de Jaguar 2018 en de Jaguar XF 2019) 

De onmisbare Jaguar XF modellen

De Jaguar XF is een sportief model wat verkrijgbaar is als sedan of sportbrake. Deze laatste is de benaming voor de stationvariant. Beide auto’s zijn geschikt voor zowel recreatief gebruik of als zakelijke auto. Als laatste wordt de Jaguar XF vaak gekocht en zo komt deze auto als ex lease auto op de markt. Recente modellen als de 2018 Jaguar XF en de 2019 Jaguar XF zullen in veel gevallen te vinden zijn als auto’s die eerst zakelijk werden gereden.

Jaguar XF Vaartland

De nieuwste generatie Jaguar XF – Efficiënt & hoog design.

De constructie van de Jaguar XF is gemaakt uit aluminium. Dit zorgt er voor dat deze auto lichter is dan menig ander in zijn klasse. Hierdoor heeft hij lagere verbruikskosten en heeft hij een plezierig rijcomfort.

Luxe Jaguar XF specificaties 

Het Jaguar XF model is een luxe auto en dit zie je niet alleen aan de buitenkant maar juist ook aan de binnenkant terug.

De auto komt met de volgende standaarduitrusting:

- 17” lichtmetalen velgen
- Climate control
- Halogeen koplampen
- Premium vloermatten
- Park Distance control

Naast de standaard auto Jaguar XF -model, de Pure, zijn ook de Prestige, Portfolio, de R-Sport , de chequered flag en de S beschikbaar. Deze laatste en meest uitgebreide versie heeft 19” lichtmetalen velgen, multifunctioneel stuurwiel en S interieur en exterieur uitvoering. Deze laatste versie heeft een topsnelheid van 250 km/u en gaat in 6,4 seconden van 0 naar 100 km/u. De motor opties variëren van een 2.0 cilinder met 165 pk tot een 3.0 V6 turbo met 300 pk.


Bekijk huidige aanbod Jaguar XF

Plus- en minpunten van het Jaguar XF model 

+ Jaguar kwaliteit
+ Dynamisch, sportief rijgedrag
+ Lichtgewicht aluminium constructie

– Als occasion ook nog vrij duur maar wel goedkoper dan de Jaguar XJ.

Deze Jaguar XF is de perfecte auto voor veelzijdig gebruik. Deze auto rijdt efficiënt en kan relatief zuinig lange afstanden afleggen. Dit is zowel ideaal als je deze auto privé rijdt of voornamelijk voor zakelijke ritten. De station variant geeft net wat meer ruimte voor opbergen en de sedan heeft een wat klassiekere uitstraling. Combineer dit met alle gemakken waarmee dit model Jaguar XF is uitgerust en je hebt de ideale auto om mee de weg op te gaan en een goed alternatief voor bijvoorbeeld de Audi A6 of BMW 5-serie.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl