Contact met Vaartland.nl

Volkswagen up! occasions

De Volkswagen up! occasion, de veilige en betrouwbare stadsauto

De occasion Volkswagen Up steekt met kop en schouders uit in de compacte klasse. Je parkeert je Up occasion gemakkelijk en snel in elk parkeerplekje en smalle stadse of dorpse wegen zijn geen probleem. Deze betaalbare en kleine comfortabele stadsauto is de Volkswagen Up! prijs meer dan waard.

Een Volkswagen Up kopen waar let je dan op?

Dankzij een laag brandstofverbruik, beperkte wegenbelasting en verzekering zijn de kosten Volkswagen Up! lekker overzichtelijk en een stuk lager dan bij bijvoorbeeld een Volkswagen Golf of Mini Cooper. De driecilinder motor levert voldoende prestaties voor wat je mag verwachten van deze populaire compacte stadsauto. Hecht je aan extra veiligheid? Dan is het de moeite waard om te controleren of de occasion Volkswagen Up voorzien is van extra veiligheidsmiddelen zoals een stabiliteitsprogramma (ESP), noodremsysteem of lasersensor waarbij de Up occasion bij snelheden tot 30 km automatisch remt wanneer nodig. Heb je deze features op je wensenlijst staan, dan zal de Volkswagen Up! prijs iets hoger zijn. Stel met de handige zoekfunctie in Vaartland.nl je wensenlijst op en vraag om een offerte Volkswagen Up!

De Volkswagen up occasion die voldoet aan je wensen

De keuze voor de 60 of 75 pk motor is persoonlijk en hoe jij je Up occasion wilt gebruiken. Rij je alleen in de stad? Dan is 60 pk voldoende, rij je regelmatig op de snelwegen dan is 75 pk net wat pittiger. Wil je graag elektrisch rijden? Kijk dan naar de Volkswagen Up aanbieding van de E-Up of de Up met de BlueMotion-techniek, een automatische versnellingsbak met start-stopsysteem dat de COuitstoot vermindert. Check Vaartland.nl voor de meest passende Volkswagen Up occasion voor jou en maak een afspraak voor een proefrit. Wil je eerst je eigen auto verkopen? Vraag online om een bod op jouw auto. Zo weet je precies wat het budget van je nieuwe auto is.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl