Contact met Vaartland.nl

Honda Jazz Hybrid Kopen? Bij Vaartland.nl!

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

De Honda Jazz occasion staat bekend om zijn zuinigheid en daar doet deze Honda Jazz Hybrid occasion nog een schepje bovenop. Deze occasion staat namelijk in de top 3 van zuinigste benzineauto’s zonder stekker. Deze occasion is dus beschikbaar in de niet plug-in variant, maar hier merk je op het gebied van verbruik niets van! Gewoon een zuinige hybride zoals we van Honda gewend zijn! Ben je plan een Honda Jazz Hybrid te kopen? Bekijk dan zeker het aanbod op onze website! We vertellen je graag meer over deze occasion!

Een occasion met strakke lijnen

De Honda Jazz Hybrid is een ruime en dynamische occasions wat dit model mede te danken heeft aan de combinatie tussen benzine- en elektromotor. Door de ruime carrosserievorm beschikt dit model over een inhoud van 298 L bagageruimte. Door dit vernieuwde exterieur herken je de voorganger van de Honda Jazz Hybrid vrijwel niet meer. Met een strak uitgelijnde carrosserie en moderne uitstraling heeft het Japanse merk Honda een geheel nieuw pad gekozen in het ontwerp van hun auto. De Honda Jazz Hybrid valt gezien zijn uiterlijk dan ook in de klasse met vergelijkbare modellen zoals de Renault Clio en de Toyota Yaris.

Een voorloper in interieurdesign

Dat het Japanse automerk een vooroploper is in techniek en design wisten we al langer, maar opnieuw heeft Honda dit bewezen met de Honda Jazz Hybrid occasion. Het interieur is strak en modern afgewerkt en beschikt over vermoeidheidswerende stoelen met uiteraard stoelverwarming. Door de hoogwaardige bekleding straalt het interieur ruimtelijkheid en comfort uit. Een optimaal interieur dus voor lange afstandsritten. 

Los van de verschillende comfortopties, beschikt de Honda Jazz Hybrid ook over verschillende digitale systemen die het interieur vele malen moderner maken. Zo is deze occasion uitgerust met een digitale cockpit en groot digitaal infotainmentsysteem. De auto beschikt wel nog over handmatige bedieningsknoppen, die toch voor het gebruiksgemak vele malen handiger zijn. Het interieurdesign kan je het beste bekijken op onze 360 graden interieurfoto's op de website! Zo bekijk je gemakkelijk de verschillende interieurstijlen van de Honda Jazz Hybrid uitvoering. 

Een occasion met ervaring in elektromotoren

De Japanse autofabrikant Honda is al jaren erg actief in het hybride segment en dit zorgt ervoor dat de Honda Jazz Hybrid unieke prestaties kan leveren. Deze occasion heeft met benzine- en elektromotor een actieradius van 894 km. Daarbij levert deze occasion een vermogen van 122 pk, wat neerkomt op een koppel van 253 Nm. Voor een hatchback in zijn klasse zijn dat bijzondere prestaties! Vergelijkbare hybride modellen de we bij Vaartland.nl verkopen zijn bijvoorbeeld de Toyota Yaris Hybrid.

Een dosis veiligheidsopties te koop

Omdat de Japanse autofabrikant Honda altijd een voorloper is geweest op het gebied van techniek, merk je dat deze occasion beschikt over een grote dosis aan veiligheidsopties. Deze beschikbare technologieën is zeker wat deze occasion onderscheidt van zijn concurrent. Een aantal opties waarover deze occasion beschikt zijn dan ook bijvoorbeeld parkeersensoren en een achteruitrij camera. Daarnaast beschikt de Honda Jazz Hybrid occasion ook over verschillende comfortopties, zoals Apple Carplay, Android Auto en DAB+. Door deze hoeveelheid veiligheid- en comfortopties is de aanschafprijs van de Honda Jazz Hybrid iets hoger dan de standaarduitvoering. Echter behoudt deze occasion zijn waarde ook meer! Mocht je je occasion na enkele jaren toch weer willen inruilen, is de kans groot dat je er nog een goede prijs voor terug krijgt!

Een veelzijdige en zuinige occasion

De Honda Jazz Hybrid is een van de zuinigste en modernste occasions in zijn klasse. Met zijn strakke ontwerp en panoramische zicht, ga je met een veilig gevoel de weg op. Dit gevoel wordt versterkt door de grote hoeveelheid opties en veiligheidssystemen waar deze occasion over beschikt. Honda is altijd een voorloper geweest op het gebied van techniek en dat straalt ook deze Honda Jazz Hybrid occasion weer uit. Mocht je opzoek zijn naar een ruime en zuinige hatchback? Dan is deze Honda Jazz Hybrid het helemaal! Bekijk het aanbod Honda Jazz Hybrid modellen op onze website en laat ons je helpen in de zoektocht naar het kopen van jouw ideale auto!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl