Contact met Vaartland.nl

Audi Q2 Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Deze crossover van Audi is vanaf de introductie een succes, er zijn er dan ook al veel verkocht. Niet gek dus dat de auto inmiddels ook veel als Audi Q2 occasion te vinden is. Wil je een Audi Q2 kopen dan is de Audi Q2 prijs een stuk lager wanneer je een occasion koopt dan wanneer je een nieuw model koopt.

Waar op te letten bij een occasion Audi Q2?

Audi Q2 occasions zijn nog jonge modellen, als ze al veel kilometers hebben gemaakt is het onderhoud vaak in orde geweest. Controleer altijd bij elke Q2 occasion of alle opties er op zitten die jij graag ziet. Omdat er veel verschillende motorvarianten zijn uitgebracht kan de één net iets beter aansluiten bij jouw rijgedrag dan een ander. Hetzelfde geldt voor het interieur wat van vrij basic voor Audi kan variëren naar erg luxe. Door op de transmissie, opties en zeker ook kleur te selecteren in onze zoekmodule op Vaartland.nl kom je al snel dicht bij jouw ideale Audi Q2 occasion.

Een Audi Q2 kopen die bij jou past

De Audi Q2 kosten verschillen per model en de beschikbare opties. Of het nu gaat om de handgeschakelde versie, de geheel uitgebreide Audi Q2 of de Hybride Audi Q2 occasion, Vaartland heeft een Q2 die bij jou past. In één van onze vestigingen kun je jouw gewenste model komen bekijken nadat je eerst op de website al goed onderzoek hebt kunnen doen naar welke modellen er beschikbaar zijn. Zo hebben we ook ook verschillende andere modellen uit de Q-serie zoals een Q3 occasion of een tweedehands Q5. En soortgelijke modellen van andere merken, zoals BMW X2 occasions.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl