Contact met Vaartland.nl

Audi e-tron Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Audi e-tron Occasion of tweedehands Audi e-tron kopen

Op zoek naar een volledig elektrische auto met genoeg luxe om het hele gezin te vervoeren? Dan is de Audi e-tron de perfecte auto! Audi is een merk wat bekend staat om sportief rijden en ook met de elektrische e-tron is dit gelukt. Maar waar let je op als een Audi e-tron gaat kopen?

Kosten Audi e-tron, waar op te letten?

De e-tron is geen goedkope auto wanneer je hem nieuw koopt. De Audi e-tron prijs ligt echter aanzienlijk lager wanneer je deze als tweedehands koopt. De Audi E-tron is nog maar kort op de markt waardoor er helaas over de onderhoudskosten op de lange termijn weinig bekend is. De kosten Audi e-tron op de korte termijn zullen echter lager liggen dan benzine auto’s aangezien deze volledig elektrische auto geen brandstof kost. Houd altijd goed in de gaten of een model goed onderhouden is in het verleden.

Een Audi E-tron die voldoet aan jouw eisen

Audi is een goed en degelijk merk. Door zijn elektrisch verbruik zullen je verbruikskosten lager liggen dan bij een traditionele benzine auto. De Audi e-tron komt in veel verschillende uitvoeringen en alle laatste nieuwe opties zoals stoelverwarming, bluetooth en parkeerhulp zijn standaard bij deze luxe auto. Ben je op zoek naar extra opties maak dan handig gebruik van de zoekfunctie van Vaartland.nl. Op deze manier kun je al je wensen selecteren en snel een passende audi e-tron vinden.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl