Bent op zoek naar een autodealer in de buurt van de provincie Zeeland dan bent u bij Vaartland Auto´s aan het juiste adres. 
Van stationwagon, cabriolet tot bedrijfswagen wij kunnen het waar maken voor u.

Vaartland.nl is een autodealer die gevestigd is in verschillende plaatsen in Nederland en wil op die manier graag gemakkelijk te bereiken zijn. Van Heerenveen in Friesland tot Halsteren nabij Zeeland, Vaartland Auto´s is altijd bij u in de buurt. We hebben meer dan 30 verschillende automerken en beschikken over een ruime keuze in modellen en een complete voorraad van meer dan 850 auto's verdeeld door heel Nederland. Door het variërende aanbod dat wij bieden is de kans groot dat je bij Autodealer Vaartland een auto vindt die bij je past. Vaartland.nl is een landelijk opererende organisatie die kwaliteit en transparantie voorop zet. Door samen met Autotrust te werken ontvangt u een betrouwbaar garantiekeurmerk waarbij uw problemen bij de garage in de buurt opgelost worden.

In de plaats Halsteren nabij Zeeland is in 2003 de tweede vestiging van Vaartland Auto´s geopend waarna er nog meer vestigingen volgden bijvoorbeeld in Friesland en Nijmegen. Door professioneel vakmanschap van onze medewerkers en de brede selectie aan occasions kunnen wij u helpen een goede keuze te maken. Woon je in Zeeland en ben je op zoek naar een goede deal kom dan eens langs bij Vaartland Auto´s in Halsteren. Kijk op de website voor meer informatie. 

Autodealer Zeeland

Een goede autodealer vinden in Zeeland. Aan de rand van Zeeland bevindt zich Vaartland.nl Halsteren. Net naast Bergen op Zoom is Vaartland.nl gevestigd met meer dan 850 occasions in haar voorraad. Verdeeld over 8 vestigingen is het aanbod enorm divers. Na een bezoek aan onze showroom is het mogelijk om een auto die op een andere locatie staat kosteloos over te laten komen naar Vaartland.nl Halsteren. Het is altijd mogelijk om advies te ontvangen van onze verkoopadviseurs waarbij je een occasion vindt die voldoet aan al jouw verwachtingen. 

Dus zoekt u een betrouwbaar autobedrijf die vanuit Zeeland goed bereikbaar is dan kunt u gemakkelijk bij Vaartland.nl Halsteren terecht. Ook kunt u eerst contact opnemen met ons klantcontactcentrum om een persoonlijke afspraak te maken. Het klantcontactcentrum is van 08:00 uur 's ochtends tot 23:00 uur s avonds beschikbaar. Zo kunt u ons altijd bereiken voor uw vragen en opmerkingen. 

Online kopen

Weet je nog niet exact wat voor auto je zoekt? Bel dan eens op naar ons klantcontactcentrum. Zij kunnen jou precies vertellen welke auto voldoet aan jouw wensen en hierbij je helpen naar de juiste occasion. Met een bereikbaarheid van 08:00 uur tot 23:00 uur zijn onze medewerkers van het klantcontactcentrum bijna altijd bereikbaar. Zij kunnen ook een persoonlijke afspraak inplannen om je te helpen de juiste auto te vinden. 

Ook is het mogelijk om direct online je auto te bestellen waarbij je na bestelling begeleid wordt in het aflevertraject. Hierbij hoef je nooit een locatie van Vaartland.nl te bezoeken en krijg je na aflevering 14 dagen of 500 km om de auto uit te proberen. De auto wordt volledig klaargemaakt en vervolgens is het streven om de auto binnen 60 uur bij je thuis wordt bezorgd of een locatie naar keuze. 

Kijk snel wat de voordelen zijn van het online kopen bij Vaartland.nl en ervaar het gemak om gewoon volledig vanaf de bank thuis een auto te bestellen zonder dat je voor verrassingen komt te staan. Graag vernemen wij ook je ervaringen zodat wij altijd onze website en zoektocht naar jouw nieuwe auto kunnen verbeteren. 

 

Voordelen Online:

- Virtuele Showroom

- Nationaal Auto Rapport

- Thuis afgeleverd

- All-in prijs

- Gemakkelijk en snel

 

Voordelen Showroom:

- De auto echt zien

- Verkopers kunnen opties verder uitleggen en voordoen/instellen

- Advies over je keuze

- proefzitten

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl