Contact met Vaartland.nl

 

Renault Trafic | de bedrijfswagen

De op maat gemaakte bedrijfswagen die ook omgebouwd kan worden tot bijvoorbeeld een camper. Misschien herken je het, dat vrienden op reis willen maar een camper kopen is dan wel een hele grote, financiële, stap. Plan B is dan om te zoeken naar een auto die je kunt ombouwen tot slaapplaats. De Renault Trafic is dan zeker het overdenken waard. 

 

 
 
 
 
 

Renault Trafic info generaties in vogelvlucht

De eerste generatie Trafic gaat een aantal decennia terug in de tijd, naar 1980, en met verschillende faceliften is het tijdens de eeuwwisseling tijd voor de tweede generatie. Totdat de Renault Trafic 2014 van zich doet spreken. De derde generatie voldoet aan alle eisen van deze tijd.

De jonge generatie Renault Trafic 2014

De Renault Trafic 2014 is een jonkie tussen de verschillende Renault Trafic modellen, maar hij verdient zeker de aandacht als je op zoek bent naar een efficiënte bedrijfswagen of… misschien toch die auto die ook als efficiënte slaapplaats gebruikt kan worden. De auto Renault Trafic is alweer een paar jaar op de weg en de Franse autofabrikant vindt dat het model toe is aan een kleine facelift. De Renault Traffic 2018 wordt voorzien van nieuwe led-koplampen, grille en een groter logo. Het model krijgt hierdoor weer een frisse uitstraling en dankzij het verbeterde lichtprofiel is in het donker rijden ook minder vermoeiend, dat is wel zo veilig.

Renault Trafic 2019 een persoonlijke bestelwagen

Iedereen heeft zijn eigen ideeën waar een bestelwagen aan moet voldoen. Het maakt veel uit in welke branche je werkzaam bent, of je nu pakjes bezorgt of in de bouw werkt of misschien regelmatig je collega’s rondrijdt, de Renault Trafic 2019 kan met verschillende ombouwmogelijkheden geheel naar jouw wens ingericht worden.

Renault Trafic modellen vaartland

De Renault Trafic specificaties

Wil je altijd voldoende zitplaatsen hebben? De Renault Trafic met dubbele cabine biedt maximaal 6 zitplaatsen en heeft nog steeds voldoende laadruimte van 3,2 tot 4 mzodat je voldoende voorraad of materialen mee kunt nemen. Rij je alleen en heb je af en toe 1 of 2 collega’s bij je? Dan is de Renault Trafic met een enkele cabine perfect, dit Renault Trafic model biedt ruim 5,2 mlaadruimte voor je spullen of misschien wel pakjes die afgeleverd moeten worden. Heb je een Renault Trafic alleen voor personenvervoer nodig? Dan is de Trafic Passenger misschien wel de oplossing.

Renault Trafic specificaties voor de Passenger

De Trafic Passenger biedt veel ruimte. Het is net een alternatieve camper, matrasjes erin, koffers mee en je reis kan beginnen. Maar de Renault Trafic 2008 biedt meer. Het is een volwaardige bestelwagen die ruimte heeft voor 9 personen. Dit strak vormgegeven Renault Trafic model combineert comfort en luxe. Ook aan gebruiksgemak is gedacht, met de brede schuifdeur is er een ruime instap, de cabine heeft houders voor smartphones en tablets. De opbergcapaciteit van 90 liter, dit is inclusief de riante opbergbak onder de passagiersbank, zorgt ervoor dat er voldoende bagage mee kan.

De bestelauto Renault Trafic motor aangenaam en efficiënt

De Renault Trafic specificaties zijn overzichtelijk, tijdens de facelift heeft de Renault Traffic 2018 een nieuwe 2.0 dieselmotor gekregen, afhankelijk van hoeveel pk je wilt hebben, heb je de keuze tussen een dieselmotor met 120, 145 of 170 pk en een automatische versnellingsbak. De Renault Trafic 2019 gaat nog een stapje verder en is uitgevoerd met de EDC-versnellingsbak met een dubbele koppeling. Deze versnellingsbak biedt het comfort van een automaat en heeft het reactievermogen van een handgeschakelde auto. Deze Renault Trafic 2019 is leverbaar in twee motoren de ENERGY dCi 145 pk en de dCi 170 pk.

Tractie-oplossingen extra Renault Trafic specificaties

Werk je veel op slecht begaanbare terreinen? Hiervoor heeft Renault speciale tractieoplossingen: de Hill Start Assist en Extended Grip. Deze oplossingen vind je standaard op de Renault Trafic 2014.

 

 

Bekijk huidige aanbod Renault Trafic

Plus- en minpunten van de Renault Trafic

+ Makkelijk inladen
+ Rijgedrag
+ Comfort
+ Veel bergruimte

- Lichte afwijking werkelijk brandstofgebruik ten opzichte van opgave boordcomputer

Renault Trafic toekomst

Officieel is er nog niets bekend maar er is een 2021 Renault Trafic gesignaleerd. Het is dan ook gissen, helemaal omdat er niet zo snel een nieuwe facelift verwacht wordt na de Renault Trafic 2019. De zwaar gecamoufleerde Renault Trafic bestelbus onthult nog niet veel. De goed ingepakte neus van de auto, kan zomaar een teken aan de wand zijn dat de voorzijde een nieuw design krijgt maar ook aan de achterzijde worden de nodige veranderingen verwacht. Zichtbaar was de verlengde en iets verhoogde motorkap, hierdoor ontstaat er extra ruimte bij het motorblok. Het vermoeden is dat er een plug-in hybride of geheel elektrische Renault Trafic in 2021 zijn opwachting gaat maken. We gaan het zien. Heb je liever een zelfde type auto maar dan van een ander merk? Kijk dan eens naar de Opel Vivaro. Of naar de Renault Kangoo als je een wat kleinere auto zoekt.

Veelgestelde Renault Traffic vragen

Hoeveel kost een Renault Trafic?

De nieuwe Renault Traffic is verkrijgbaar vanaf 22.180 euro, dit is de gesloten bestelwagen. De dubbele cabine kost 24.280 euro en de platform cabine kost 28.740 euro.

Hoe hoog is een Renault Trafic?

De hoogte van de Renault Traffic is 1971 mm.

Hoeveel AdBlue bijvullen Renault Trafic?

Als de AdBlue van een Renault Traffic bijna op is, is het verstandig om AdBlue bij te vullen. Doe dit met minstens vier liter, maar niet helemaal vol.

Welke motorolie Renault Trafic diesel?

Meeste modellen Renault Trafic maken gebruik van 5W-30.

Hoe lang is een Renault Trafic?

De totale lengte van de Renault Traffic is 5080 mm.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl