Contact met Vaartland.nl

 

Peugeot Expert 2019 Bestelauto van het jaar

Het uitzoeken van een geschikte bestelauto voelt soms als het aannemen van een werknemer,  je bent er de hele dag mee op pad en je wilt wel dat hij aan jouw verwachtingen voldoet. De comfortabele Peugeot Expert 2016 heeft zich bewezen en mocht ook de titel ‘Peugeot Expert 2019 Bestelauto van het Jaar’ komen ophalen. En de juiste prijs waarde verhouding sprak de jury aan,  een stukje uit het rapport van de Peugeot Expert: ‘De middenklasse bestelauto van PSA Group is een uiterst modern en competitief product, dat zich in korte tijd heeft bewezen als een vooral comfortabele en prijstechnisch gunstige aanbieding.’ Wat wil je als ondernemer die van klus naar klus rijdt nog meer? Comfort voor een goede prijs.

 
 
 
 
 

Praktische Peugeot Expert specificaties

De Peugeot Expert 2016 greep net naast de titel van de Internationale ‘Van of the Year Award 2017’ maar het bewees wel een geslaagde bestelauto te zijn, die een paar jaar later uiteindelijk toch in de prijzen viel. Met zijn hoog opgetrokken neus en brede grille mag het uiterlijk er zijn. De binnenruimte is positief opvallend met zelfs veel bergruimte in de deuren voor alle spullen die bij de hand moeten liggen. Gelukkig is er ook aan een comfortabele stoel gedacht. Tenslotte is het als je van A naar B rijdt wel zo prettig om relaxed aan te komen. De laadruimte doet niet onder voor de andere bestelauto’s met ruim 5m3, de 2.0 BlueHDi motor heeft zelfs een laadvermogen van 1512 kg, ongekend veel in deze categorie bestelauto’s.

Peugeot Expert specificaties die meetellen

Minder vermogen nodig? Dan zijn er andere Peugeot Expert opties zoals de 1.6 liter diesel uitgevoerd met 95 pk motor, wil je toch meer vermogen en meer pk’s? Dan is de 1.6 liter BlueHDi ook leverbaar met 115 pk.

Peugeot Expert modellen

Het uiterlijk van de Peugeot Expert is niet helemaal uniek voor dit model. Het design van de Citroen Jumpy en Toyota ProAce hebben overeenkomsten met de Peugeot Expert modellen maar hier houden alle gelijkenissen op, in de uitvoering heeft elk merk heeft zijn unieke eigenschappen.

De eerste Peugeot Expert verschijnt al in 1995 en in 2004 volgt de eerste facelift, terwijl de Peugeot Expert 2007 een geheel nieuwe generatie is met een eigentijds design en up-to-date mechaniek. Vijf jaar later wordt de Peugeot Expert 2012 voorzien van een kleine facelift. Het is uiteindelijk de Peugeot Expert 2016 die de titel 'Bestelauto van het Jaar 2019' mag voeren.  

Voordelen samenwerking voor Peugeot Expert

Al vanaf 2012 produceert de PSA groep (Peugeot, Citroen, Opel, Vauxhall en DS Automobiles) samen met Toyota, de bestelbus Toyota ProAce. Deze samenwerking is eind 2019 verder uitgebreid naar lichte bedrijfswagens op deze wijze delen de autofabrikanten de productieorganisatie en ontwikkelingskosten. Goed nieuws voor de uiteindelijke eigenaar want zo kan onder andere de aanschafprijs van de bestelauto’s laag gehouden worden.

 


Bekijk huidige aanbod Peugeot Expert

Plus-en minpunten van de Peugeot Expert

+ Naar eigen smaak uit te voeren
+ Keyless entry systeem
+ Ruime binnencabine
+ Veel opbergruimte in deuren
+ Goede stoelen
+ Easyaccess systeem (Peugeot Expert 2016)

- Als driezitter krap
- Easyaccess systeem vraagt wel om oefening

Elektrisch rijden een milieuvriendelijke oplossing

De Peugeot e-Expert 2019 wordt in de tweede helft van 2020 verwacht. De 100% elektrische aangedreven auto belooft veel, zoals een geldbesparing dankzij lagere kosten van elektriciteit ten opzichte van brandstofkosten, minder onderhoudskosten, eco-modus voor een grote actieradius, laadvermogen van maximaal 1.200 kg, een trekgewicht van 1.000 kg, geluidloze motor, stevige acceleratie en niet onbelangrijk veel rijcomfort.

Met de geboden batterijpakketten van 50 of 75 kWh is de keuze afhankelijk van de km’s die je dagelijks verwacht te rijden. De WLTP-meting geeft een actieradius van respectievelijk 200 of 300 km.

Elektrische rijden met Peugeot op korte en lange termijn

De Peugeot Expert 2020 is niet het enige Peugeot model dat elektrisch gaat. De verwachting is dat in 2021 Peugeot ook komt met de volledig elektrische e-Partner, de e-208 en de e-2008 SUV <link toevoegen>. Met als uiteindelijk doel dat in 2025 Peugeot voor elke Peugeot auto een elektrische variant heeft.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl