Contact met Vaartland.nl

 

Is de Fiat Qubo een auto voor jou?

De Qubo is een karakteristiek MPV model van Fiat. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 74pk. Je ziet de Qubo modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Qubo goed mee.

Verzorg je de Qubo goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Qubo is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Fiat ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Fiat Qubo auto? Lees dan vooral door.

Fiat Qubo
 
 
 
 
 

Een Fiat Qubo MPV

De Fiat Qubo is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de Qubo perfect als gezinsauto. De Qubo heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine Qubo met 8pk tot 74pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Fiat Qubo maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Fiat Qubo specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Fiat Qubo modellen. Dan helpt het als je de Fiat Qubo kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Qubo kiezen uit een benzine motor met 55pk tot 74pk. Ook beschikt de Fiat over een handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Fiat Qubo kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Qubo aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Qubo heeft geen hoge instap. De Fiat Qubo is zoals eerder genoemd beschikbaar als MPV. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in bijvoorbeeld een Fiat Qubo 2018 of Fiat Qubo 2019?

 

Bekijk huidige aanbod Fiat Qubo

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl