Contact met Vaartland.nl

Fiat occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Een tweedehands Fiat uitzoeken

Op zoek naar een fijne stads- of middenklasser representatieve Fiat tweedehands auto? De Fiat occasion is populair en staat bij veel mensen hoog op de zoeklijst. Het is dan ook een goed alternatief voor andere merken zoals een Opel of Citroën. De Fiat prijs en het formaat van de auto maken het een veelgevraagde auto. De Italianen zijn experts in het ontwerpen van wendbare stadsauto’s met hun krappe en bochtige Italiaanse wegen. Een Fiat occasion koop je al vanaf een lage prijs en daarvoor krijg je een fijne stadsauto zoals de Fiat 500 occasion, Fiat Panda of een grotere tweedehands Fiat model zoals de Stilo. Vaartland.nl biedt verschillende Fiat occasions aan, maak gebruik van de handige zoekfunctie voor het actuele tweedehands auto Fiat aanbod of bij de Vaartland Fiat occasion dealer. 

Waar let je op bij een gebruikte Fiat

Overgaan tot een Fiat kopen? Waar let je dan op? Gebruik je de auto alleen voor de boodschappen of ook om met vrienden op pad te gaan? Dan kun je met de Fiat 500 of Fiat Panda modellen al een eind overweg! Misschien gaat de familie mee in je tweedehands auto Fiat, dan is een grotere gebruikte Fiat comfortabeler. Denk hierbij aan modellen zoals de Fiat Tipo, die je als stationsvariant voldoende ruimte bieden voor zowel de passagiers, als overige bagage. Rij je een gemiddeld aantal km’s per jaar (ca. 25.000 km) dan is een benzinemotor passend, zit je veel op de weg dan is de betrouwbare 1.4 Fiat dieselmotor misschien de beste oplossing. Daarnaast biedt Fiat ook hybride of volledig elektrische modellen aan! Denk bijvoorbeeld aan de Fiat 500 Hybrid. Voor korte afstanden, ben je met zo'n hybride uitvoering nog voordeliger uit. Je rijdt de korte ritten gemakkelijk elektrisch, waardoor je brandstofverbruik alleen tijdens lange afstanden vermindert!

De gebruikte Fiat kopen die past bij jouw leven

Afhankelijk van de gekozen gebruikte Fiat heb je misschien de voorkeur voor een handgeschakelde driedeurs auto met een bepaalde motor of een 500x SUV. Het is van belang om ook te kijken naar de km-stand. Als je het belangrijk vindt dat een auto weinig gereden heeft dan betekent dit vaak een wat duurdere auto, het alternatief is dan om te kijken naar een iets oudere Fiat zodat je vast kunt houden aan weinig km’s op de teller. Vul je wensen en je budget in de zoekfunctie van Vaartland.nl en de beschikbare auto’s worden getoond. Mochten we op dit moment nog niet op voorraad hebben wat je zoekt, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij vertellen je graag welke modellen we binnenkort verwachten!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl