Contact met Vaartland.nl

Fiat Panda occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Fiat Panda eerste kleine Italiaanse stadsauto

Fiat Panda kopen? Het was de eerste kleine stadsauto/hatchback van het Italiaanse merk, nu zijn er ook andere kleine Fiats, zoals de Fiat 500. De praktische Panda occasion biedt voldoende ruimte voor de dagelijkse bezigheden en je kunt met 5 personen in je occasion Fiat Panda op pad. Deze stadsauto is perfect voor het centrum van een stad en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van een Fiat Panda automaat occasion tot een Fiat Panda diesel occasion en zelfs een rode Panda kopen behoort tot de mogelijkheden. De Fiat Panda occasion is overal voor te vinden, waar je ook naar toe wilt, hij rijdt soepel grote en kleine afstanden. Zijn wendbaarheid op de weg en het gemak waarmee je nieuwe onderdelen kunt krijgen maken de Fiat Panda occasions ongekend populair. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding van de Fiat Panda erg gunstig. Je krijgt bij dit model een degelijke auto voor een scherpe prijs. Je krijgt echt waar voor je geld!

Waar let je op bij je Fiat Panda Occasion

De tweecilinder ‘Twinair’ motor zit in veel Panda’s en soms zit er net te weinig olie in en dan start je tweedehands auto Fiat Panda niet meer. Dit is geen probleem, je vult de olie bij en je Panda start weer. Rij je alleen korte afstandjes in je Panda? De viercilinder motor hou je langer goed als je af en toe enkele tientallen km’s rijdt. Voordeliger dan een bezoekje aan de garage. Om dit probleem geheel op te lossen, kun je ook overstappen naar de Fiat Panda 1.0 GSE Hybrid variant. Hierbij combineer je de elektromotor met een brandstofmotor, extra voordelig dus! 

De Fiat Panda prijs is afhankelijk van je budget

De prijs Fiat Panda is afhankelijk van de leeftijd, km-stand en uitvoering. Een Fiat Panda automaat occasion is altijd wat duurder dan een handgeschakelde auto. Je kunt een Fiat Panda offerte opvragen zodat je alle informatie bij elkaar hebt. De hatchback is er in een 3- of 5-deurs uitvoering en als diesel of benzine variant. Boodschappen kun je makkelijk in de Fiat Panda bagageruimte kwijt en heb je regelmatig meer ruimte nodig, dan klap je de achterbank eenvoudig op.

In de handige zoekfunctie van Vaartland.nl vul je snel al je wensen en het uit te geven budget in en de beschikbare auto’s worden meteen getoond. Mochten we niet direct de auto op voorraad hebben die je zoekt, maak dan gemakkelijk een zoekopdracht aan op de website. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op mocht er een alternatief beschikbaar komen!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl