Contact met Vaartland.nl

 

Is de Fiat Idea de juiste auto voor jou?

De Idea is een kenmerkende hatchback en MPV van het merk Fiat. Dit bekende Fiat model is uitgevoerd met een benzine en diesel motor met maximaal 95pk. Je ziet de Idea modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Idea goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Idea goed en volgens de eisen van Fiat? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Idea is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Idea ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over een Fiat Idea auto? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Fiat Idea
 
 
 
 
 

Een Fiat Idea hatchback

De Fiat Idea is onder andere beschikbaar als hatchback. De Idea maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Fiat Idea vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine en diesel Idea met 69pk tot 95pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Fiat Idea maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Idea dan ook vaak tegen in de stad.

Fiat Idea specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Fiat Idea? Het is dan goed om de Idea kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine en diesel motor met 69pk tot 95pk. De Fiat beschikt over een automatische of handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Idea kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Let op want de Idea heeft geen hoge instap. De Fiat Idea is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback en MPV. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Zelf interesse in bijvoorbeeld een Fiat Idea 2004, Fiat Idea 2005 of Fiat Idea 2006?

 

Bekijk huidige aanbod Fiat Idea

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl