Contact met Vaartland.nl

 

BMW 7 serie, het vlaggenschip van het Duitse merk

De BMW 7 serie is een model uit het topsegment van de Duitse fabrikant. Dit model kun je dus beschouwen als het absolute vlaggenschip van het Duitse merk. De 7 serie van BMW is het model dat gebruikt wordt om de nieuwste ontwikkelde technologieën van het merk te introduceren voordat deze ook toegepast worden op andere modellen. Wil jij rijden in een vooruitstrevende luxe auto? Ontdek dan hier of de BMW 7 serie een auto voor jou is.

 
 
 
 
 

Wat kun je verwachten van de BMW 7 serie modellen?

De BMW 7 serie occasion is een auto uit het topklasse segment maar dit komt niet tot uiting door pracht en praal. De auto is niet voorzien van chromen elementen, opvallende logo’s of een reeks aan opvallende uitlaten. Je kunt de auto het beste omschrijven als een statige ingetogen limousine. Het is een comfortabele reisauto waarin je zeer luxueus naar je bestemming kunt reizen. De auto is groot en bij het ontwerp is duidelijk veel aandacht uitgegaan naar comfort en veiligheid. Dit is vooral zichtbaar geworden uit de BMW 7 serie 2009. Dit is het model uit de vijfde generatie. De auto’s uit deze generatie (dus ook bijvoorbeeld de BMW 7 serie 2010 tot de BMW 7 serie 2016) zijn meer ingericht met het oog op ergonomie en veel minder met het oog op het pronken door een grote hoeveelheid knoppen en instelmogelijkheden. Liever een kleinere auto van BMW? Kijk dan eens naar een BMW 5-serie.

Waarom de BMW 7 serie 2002 zo populair is als occasion

Op de occasionmarkt is duidelijk zichtbaar dat er zeer veel interesse is in de BMW 7 serie occasions. Dit zie je vooral terug in de modellen vanaf de vierde generatie, dus bijvoorbeeld de BMW 7 serie 2002 en de BMW 7 serie 2004. Het verschil met de derde generatie (dus bijvoorbeeld een BMW 7 serie 2000 of BMW 7 serie 2001) is dat de vierde generatie bijvoorbeeld standaard voorzien is van iDrive (het inmiddels bekende infotainmentsysteem dat bij de nieuwste modellen zoals de BMW 7 serie 2019 zelfs reageert op stembesturing), een automatische zes versnellingsbak, een elektronische smart key (zonder de traditionele metalen sleutel) en nachtzicht. 

De vijfde generatie, de modellen tot de BMW 7 serie 2016

De modellen uit de vijfde generatie BMW 7 serie worden steeds meer op de occasionmarkt aangeboden. Dit was de eerste BMW die op de markt is gebracht met een hybride aandrijflijn ("Active Hybrid 7"), een 8-traps automatische transmissie en een V12-turbomotor. Tevens zijn dit de eerste 7-serie modellen die beschikbaar zijn gekomen met een turbobenzinemotor en vierwielaandrijving (xDrive). De BMW 7 serie 2014 is het eerste model dat in de M-uitvoering is uitgekomen. Dit is de nog sportievere uitgave van de toch al sportieve sedan. 

BMW 7-serie modellen vaartland.nl

BMW 7 serie 2019, gefacelift model uit de zesde generatie 

De BMW 7 serie 2017 en de modellen die de jaren daarna op de markt zijn gekomen, zijn auto’s uit de zesde generatie. De auto’s zijn zowel als benzine- als diesel variant verkrijgbaar. Je kunt ook kiezen voor de elektrische varianten. De 7 serie is verkrijgbaar in een standaard afmeting en in een verlengde (long wheel base) versie. Vrijwel alle modellen die zijn uitgebracht hebben een automatische transmissie zoals dat hoort bij een luxe auto. De BMW 7 serie 2019 heeft een facelift gekregen waarmee de sterke karakteristieke eigenschappen van de auto nog verdere verfijnd zijn.

Wat kun je verwachten van een BMW 7 serie 2018?

Om je een beeld te geven van het rijgedrag van de auto, nemen we de BMW 7 serie 2018 als voorbeeld. De auto biedt alle voorzieningen om je op een zeer comfortabele manier naar je plaats van bestemming te laten vervoeren. Het is echt een limousine. De vraag is echter of je jezelf wilt laten vervoeren of dat je zelf achter het stuur kruipt. De auto heeft namelijk een heerlijk rijgedrag waardoor het rijden in deze auto een genot is. De auto biedt een majestueus gevoel zonder te groot over te komen. De auto is uiteraard voorzien van een krachtige (maar best zuinige motor) reageert zeer direct op de commando’s via het gas- en rempedaal en de vierwielbesturing is erg prettig. De auto biedt een dynamiek die je verwacht bij kleinere auto’s. Met behulp van het camerasysteem kun je de brede sedan eenvoudig inparkeren. De rijhulpen zijn duidelijk gericht om je het als bestuurder makkelijker te maken en niet om het rijden door computers over te laten nemen. Dit maakt het rijden in de BMW 7 serie zo aantrekkelijk. Liever rijden in een ander merk auto? Dan kun je kijken naar de Audi A8.

 

Bekijk huidige aanbod BMW 7-serie

Pluspunten van een BMW 7-serie te kopen

+ Zeer luxueus ingerichte auto
+ Voorzien van zeer vooruitstrevende techniek
+ Zeer prettige reiswagen
+ Biedt een heerlijk rijgedrag
+ Voorzien van een krachtige motor

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl