Contact met Vaartland.nl

Skoda Yeti Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

De Skoda Yeti is een compacte SUV waar zeer veel interesse in is. Deze sport utility vehicle is het eerste SUV model van Skoda die in 2009 op de markt is gebracht. De auto laat zeer goede verkoopcijfers zien. Dit zie je ook terug in het aanbod van Skoda Yeti occasions. Er zijn zeer veel goede gebruikte Skoda Yeti modellen te koop. Kijk maar naar het aanbod van Vaartland. Voor een goede Skoda Yeti occasion moet je zeker op onze website kijken.

Een Skoda Yeti kopen begint bij Vaartland

Vaartland heeft vestigingen in de buurt van Eindhoven of Duiven en is een van de grotere auto occasion bedrijven van ons land. We onderscheiden ons door een zeer ruim aanbod en een goede service. Een Skoda Yeti kopen begint bij dan ook bij Vaartland. Ons huidige aanbod in gebruikte Skoda Yeti modellen staan op onze website. Met behulp van de zoekfilters kun je heel eenvoudig ontdekken welke 2e hands Skoda Yeti voor jou het meest in aanmerking komt. Je bent uiteraard van harte welkom om de occasion Skoda Yeti te bekijken in een van onze vestigingen. Je kunt uiteraard bij onze medewerkers terecht voor persoonlijk advies over de auto.

Skoda Yeti prijs

De prijs Skoda Yeti hangt af van het model waarvoor je kiest. Er zijn diverse generaties van de auto uitgekomen. Daarnaast kun je de keuze maken voor diverse modellen en uitvoeringen van de SUV.  Een aanbieding Skoda Yeti zal altijd een interessante zijn. Een Skoda Yeti is immers een betrouwbare auto waar je lang plezier van kunt hebben.

 

Alternatieve modellen

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl