Contact met Vaartland.nl

Seat Tarraco occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Een multifunctionele crossover Seat Tarraco kopen

Als je zoekt naar een fijne gezinsauto crossover SUV dan is de Seat Tarraco een goede keuze, maar ook voor zakelijk gebruik vindt deze auto zijn weg. Een Seat Terraco kopen is de eerste stap naar succes. De auto is comfortabel en niet alleen voor de bestuurder er is ook aan al medepassagiers gedacht. De prijs Seat Tarraco is inclusief klaptafeltjes, uitschuifbare bekerhouders en een relaxte achterbank voor de passagiers. Hebben de grote en kleine passagiers veel ruimte nodig voor hun bagage dan kun je voldoende kwijt in de 760 liter kofferruimte, in ieder geval een stuk meer dan in een Seat Ibiza. Ook is er voor de sportieve SUV rijder, de SEAT Tarraco FR business Intense occasion. 

Kosten Seat Tarraco

Een Seat Tarraco kopen is meer dan een gewone SUV aanschaffen, je kiest voor een sportieve auto, gebruiksgemak en comfort. Je Seat Tarraco prijs wordt iets hoger als je voor de extra optie met een derde zitrij kiest, maar dan heb je ook meteen 7 zitplaatsen. Heb je deze zitruimte niet nodig dan kun je dat geld ook besteden aan een occasion Seat Tarraco met minder kilometers of iets jonger in leeftijd.  

Offerte Seat Tarraco

Voordat je een offerte opvraagt is het verstandig om te beslissen of je voorkeur uit gaat naar handgeschakeld of automaat. Een automaat is heel fijn als je veel in de stad rondrijdt of regelmatig in files staat. Er is ook een Seat Tarraco uitgevoerd met de Direct Shift Gear techniek waardoor de SUV sneller en soepeler schakelt dan de concurrenten en de auto rustig en stabiel rijdt. De Seat Tarraco is er met benzine-, dieselmotoren en in een hybride variant, namelijk de Seat Tarraco E-Hybrid. Zet al je wensen in de zoekfunctie van Vaartland.nl en de beschikbare auto’s worden getoond. Je bent nog maar een telefoontje verwijderd voor het maken van een proefrit afspraak.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl