Contact met Vaartland.nl

 

Seat Tarraco – de multifunctionele gezinsauto

Tarraco is een van de welvarendste steden van het oude Spanje waar nog steeds restanten van bijzondere bouwwerken uit de geschiedenis te bewonderen zijn. Dit is niet meteen een uitnodiging om richting Tarragona (de huidige naam) te rijden, alhoewel met deze comfortabele crossover SUV gezinsauto Seat Tarraco is dit zeker geen opgave. De grootste SUV van Seat is ondanks zijn robuuste uitstraling een uitermate plezierige auto om met de hele familie mee op pad te gaan.

Een gezinsvakantie start met de Seat Tarraco al voor elk familielid bij het instappen. De auto is uiterst comfortabel en ook aan de passagiers op de achterbank is gedacht met klaptafeltjes, uitschuifbare bekerhouders en een relaxte zitbank. Met de 760 liter kofferruimte kunnen alle koffers met zomerjurkjes, korte broeken en badkleding makkelijk mee. Je hebt volop ruimte met nog steeds 5 zitplaatsen, laat die vakantiereis maar beginnen. Maar ook als 'city car' of voor korte tripjes leent deze crossover SUV zich uitstekend.

 
 
 
 
 

Comfortabele luxe voor het bedrijfsleven

De Seat Tarraco auto is niet voor niets naar een welvarende stad genoemd. Met deze sportieve en robuuste crossover SUV kun je zeker goed voor de dag komen. De auto is het perfecte visitekaartje of je de Seat Tarraco nu bij je zakelijke afspraak op de parkeerplaats zet of zakenpartners mee op pad neemt. Met deze auto is de eerste stap naar succes gezet.

Daar waar comfort en kwaliteit samenkomen: Seat Tarraco modellen

Er zijn twee Seat Tarraco modellen verkrijgbaar en allebei staan ze symbool voor die kenmerkende Seat-eigenschappen zoals sportief, gebruiksgemak, kwaliteit en comfort. Ben jij die chauffeur die gezellig met meerdere mensen op pad wilt of de kinderen en de vriendjes naar hun favoriete sportclubs brengt? De Tarraco leent zich hier bij uitstek voor en een extra optie met een derde zitrij behoort dan ook nog tot de mogelijkheden. Met deze optie heb je de beschikking over 7 zitplaatsen in je Seat Tarraco. Alhoewel zonder de derde zitrij kun je nog altijd met 5 personen op pad. Beide banken zijn eenvoudig in te klappen zodat je een riante kofferruimte hebt.

Seat Tarraco modellen vaartland

Tarraco Style

De Seat Tarraco 2018 is officieel op de Autosalon in Parijs 2018 geïntroduceerd en neemt op dat moment ook het stokje over van de Ateca als vlaggenschip van het merk Seat. De Tarraco is een rijk uitgevoerd instapmodel met onder andere Front assist, Lane Assist, parkeersensoren achter, Led koplampen en Keyless go. Wil je met extra veel mensen op pad? Dan kun je de Seat Tarraco optioneel uitbreiden naar 7 zitplaatsen.

Een jaar na de introductie in 2018 rolt de Seat Tarraco 2019 van de fabrieksband met een 4Drive vierwielaandrijving.

Tarraco Xcellence

De Seat Tarraco Xcellence staat synoniem voor luxe en comfort en natuurlijk niet te vergeten: veiligheid, zoals alle modellen. Naast de al uitgebreide standaard optie kun je met dit model nog makkelijk inparkeren dankzij de voor- en achter parkeersensoren (heel handig als je veel in de stad rijdt), het exterieur is afgewerkt met chromen details en voor de lange ritten kun je gebruik maken van de Adaptive Cruise Controle om maar een paar zaken uit de standaard uitvoering van de Xcellence te noemen.

Seat Tarraco modellen 2 vaartland

Seat Tarraco

De naam van de Seat Tarraco is voorgedragen door het Spaanse volk. De Spaanse autofabrikant had bedacht dat de Spanjaarden de naam van de auto mochten kiezen. Er waren natuurlijk wel een paar criteria zoals dat de naam een link moest hebben met de Spaanse geografie en maar uit 3 lettergrepen mocht bestaan. 

Het Seat Tarraco model is de grootste SUV van Seat en de grote broer van de Seat Arona. De geavanceerde technologie komt uit de Volkswagen groep waar Seat onderdeel van uitmaakt.

De keuze handgeschakeld of automaat Seat Tarraco specificaties

De Seat Tarraco modellen zijn uitgevoerd als handgeschakelde bak of met de Direct Shift Gear automaat. De intelligente computergestuurde technieken zorgen ervoor dat de DSG sneller en soepeler schakelt dan de concurrenten en waardoor de auto rustig en stabiel rijgedrag vertoont.

Seat Tarraco motoren maken het verschil

Afhankelijk van je voorkeur heeft de Seat Tarraco benzine- en dieselmotoren. De benzinemotoren zijn uitgevoerd met een 1.5 TSI (150 pk) en een 2.0 TDI (150 pk). Ben je die km-vreter die kiest voor een diesel? Voor de dieselrijders is er de Seat Tarraco motor 2.0 TDI (150 pk) met een optie voor een 4Drive vierwielaandrijving. 

 

Bekijk huidige aanbod Seat Tarraco

Plus- en minpunten van de Seat Tarraco

+ Goede afwerking
+ Ruim
+ Sportief
+ Stabiele weggedrag

- Benzineverbruik
- Derde zitrij is krap
- Aanschafprijs

De eerste plug-in hybride van Seat Tarraco 2020

De tijd gaat snel en eind 2020 breidt de Spaanse autofabrikant zijn lijn Seat Tarraco modellen uit met de eerste plug-in hybride van Seat. Deze hybride wordt uitgevoerd met de meest krachtige en zuinige Seat Tarraco motor. Of je nu het milieu als belangrijkste uitgangspunt hebt of een uiterst ruime crossover SUV, met het nieuwe Seat Tarraco model geniet je van allebei. Heb je liever een soortgelijke auto maar van een ander merk? Kijk dan eens naar de Audi Q7 of de Skoda Kodiaq.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl