Contact met Vaartland.nl

Kia Sportage Occasions

Kia Sportage occasion of tweedehands Kia Sportage kopen

Op zoek naar een stoere SUV die betaalbaar is en toch nog steeds een goede uitstraling heeft? Dan kom je al snel uit bij een Kia Sportage occasion. Inmiddels gaat de Kia Sportage alweer aardig wat jaren mee en dat zie je ook terug in het aanbod Kia Sportage occasions. De Sportage staat erom bekend dat hij in verhouding tot zijn concurrenten beter geprijsd is. Dit geldt ook voor de Kia Sportage prijs tweedehands. Wil je iets sportiever rijden? Kijk dan naar de Mazda CX-5.

Waar dien je op te letten bij het Kia Sportage kopen?

De aanschafprijs van de Sportage kan dan wat lager liggen, de Kia Sportage kosten kunnen hoger uitvallen als het gaat om verbruik. De Sportage is een relatief zware auto en het verbruik ligt mede hierdoor hoger. Een Kia Sportage koop heeft verder veel voordelen. Het zijn betrouwbare auto’s met voldoende zit- en bagageruimte. Hij heeft een grote trekkracht, heeft veel opties en ziet er strak uit. De Kia Sportage is verkrijgbaar als diesel of benzine variant.

Een occasion Kia Sportage die bij jou past

De Kia Sportage komt in meerdere varianten en met veel optiepakketten. Dit gecombineerd met het gereden aantal kilometers en de leeftijd van de auto levert een totaalprijs op die kan variëren per model. Op Vaartland.nl krijgen wij dagelijks nieuwe auto’s binnen die op de website verschijnen. Afhankelijk van jouw wensen, die goed te selecteren zijn op onze website kan een mooie aanbieding Kia Sportage voor jou bij zitten. Of kom langs bij één van onze vestigingen voor een Kia Sportage offerte op maat.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl