Contact met Vaartland.nl

Kia Picanto Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Kia Picanto occasion of tweedehands Kia Picanto kopen

Ben je op zoek naar kleine stadsauto die er modern uitziet? Dan is een Kia Picanto occasion een passende auto. In zijn klasse is hij één van de goedkopere auto’s en heeft de meeste bagageruimte vergeleken met zijn concurrenten. Zoek je toch iets meer ruimte? Kijk dan naar een Hyundai i20. Hij is comfortabel en voorzien van de laatste technische snufjes, en dit geldt inmiddels ook voor de meeste Kia Picanto occasions.

Waar dien je op te letten bij het Kia Picanto kopen?

Ga je voor een occasion Kia Picanto of een Hyundai i10 dan koop je een kleine wendbare stadsauto. In de meeste gevallen zal een tweedehands Kia Picanto niet al te veel kilometers hebben maar dit is iets waar je altijd goed naar moet kijken. De binnenzijde is afgewerkt met hoogwaardige materialen en deze auto voelt dan zeker ook niet goedkoop aan om in te rijden. Er zijn wat problemen bekend met sleutels die niet goed worden herkend maar dit probleem kan snel worden opgelost. Een Kia Picanto koop is over het algemeen een goede koop die duurzaam is. Deze auto biedt mede door zijn ruimte aan de binnenkant een prima prijs-kwaliteit verhouding en is verkrijgbaar als diesel of benzine.

Een occasion Kia Picanto die bij jou past

Deze kleine hatchback komt maar in één uitvoering maar heeft mede door de verschillende bouwjaren andere opties en zelfs een ander design. Wanneer je op Vaartland.nl op zoek gaat naar Kia Picanto occasions let dan goed op het bouwjaar. Ook andere opties kun je selecteren zoals motorinhoud, extra opties en zeker ook de kleur. Op deze manier krijg je direct het meest recente aanbod te zien en zie je ook direct of een mooie Kia Picanto aanbieding voor jou bij zit.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl