Contact met Vaartland.nl

 

Luxe auto's voor een betaalbare prijs!

Vaartland.nl Gert Jan
17 april 2024

Door Gert Jan Drent

Meer artikelen van Gert Jan Drent

Een occasion rijden met een luxe uitstraling, en dat ook nog eens voor een betaalbare prijs. Dat klinkt misschien niet echt geloofwaardig, toch? Maar er zijn zeker occasions die betaalbaar zijn én een luxe uitstraling hebben.

Een Audi A4 of een BMW 3-serie zijn voorbeelden van occasions die betaalbaar zijn én een luxe uitstraling hebben.

Er zijn veel auto's die in deze categorie vallen. In deze blog komen 5 auto's aan bod die misschien wel wat voor jou zijn...

 

 

 
 
 
 
 

Chrysler 300c

De Chrysler 300C combineert een luxe uitstraling met betaalbaarheid en staat bekend om zijn elegante, statige design dat vergelijkbaar is met duurdere luxe sedans.

Met een opvallende voorkant en grote wielen heeft de auto een krachtige uitstraling. Het interieur is ruim en luxe, voorzien van lederen bekleding, houtafwerking, en geavanceerde technologie.

Ondanks de premium look, is de 300C verrassend betaalbaar, zowel nieuw als tweedehands.

Occasions uit 2006 van de Chrysler 300c staan te koop voor zo'n €6.000. De steile afschrijving maakt de 300C een uitstekende keuze voor tweedehands kopers.

Deze combinatie maakt de Chrysler 300C een populaire keuze voor wie luxe zoekt zonder grote investering.

 

Chrysler 300c

 

Alfa Romeo Giulia

De Alfa Romeo Giulia valt op door haar stijlvolle Italiaanse design, dat een gevoel van luxe en sportiviteit uitstraalt. Met strakke lijnen en een sierlijke afwerking heeft de Giulia een opvallend uiterlijk wat bij andere sedans vaak ontbreekt voor zo'n prijs.

Ondanks de luxe uitstraling blijft de Giulia relatief betaalbaar, vooral in de markt voor tweedehands auto's waar de prijs-kwaliteitverhouding zeer aantrekkelijk is.

De Giulia biedt ook een indrukwekkende rijervaring, dankzij haar dynamische handling en krachtige motoren, wat haar extra aantrekkelijk maakt voor liefhebbers van rijplezier.

Deze combinatie van prestaties en betaalbaarheid maakt de Alfa Romeo Giulia een uitstekende keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar een luxe auto zonder een fortuin uit te geven.

Het interieur van de Giulia is elegant met een focus op rijcomfort, gebruikmakend van hoogwaardige materialen zoals leder en houtaccenten. Een Alfa Romeo Giulia occasion uit bijvoorbeeld 2017, is te koop voor zo'n €20.000.
 
Dit is nog steeds een aardig prijskaartje, maar je krijgt er zeker wat voor terug.
 
 
 
Alfa Romeo Giulia

 

BMW 3-serie

De BMW 3-serie combineert een elegante uitstraling met toegankelijke luxe, wat het een populaire keuze maakt voor liefhebbers van premium auto's.

Het design is zowel modern als tijdloos, met strakke lijnen en een verfijnd interieur dat rijkelijk is uitgerust met goede kwaliteit materialen. Binnenin vind je comfortabele stoelen en geavanceerde technologie.

Hoewel nieuwe modellen enigszins prijzig kunnen zijn, biedt de 3-serie een goede prijs-kwaliteitverhouding, zeker in vergelijking met concurrenten in het luxesegment.

Tweedehands exemplaren zijn vaak verrassend betaalbaar, waardoor de 3-serie binnen bereik komt voor een breder publiek.

Deze combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid maakt de BMW 3-serie een uitstekende keuze voor wie luxe zoekt zonder een fortuin uit te geven.

De prijs van een occasion BMW 3-serie kan variëren van €5.000 tot €25.000. Dit zijn meestal modellen van 2008 tot 2018. De prijs hangt bijvoorbeeld ook af van de kilometerstand en kan bij elke aanbieder anders zijn.

BMW 3-serie

Audi A3

De Audi A3 staat bekend om zijn verfijnde en compacte design dat luxe toegankelijk maakt voor een breder publiek. Het binnenkant van de A3 kenmerkt zich door hoge kwaliteit materialen, strakke lijnen en een geavanceerd infotainmentsysteem.

Ondanks zijn compacte formaat, biedt de A3 voldoende ruimte en comfort, ideaal voor zowel stadsritten als langere reizen.

Tweedehands A3's zijn betaalbaarder dan je denkt. Voor A3's uit 2016 tot en met 2019 betaal je zo'n €12.000 tot €15.000. Prijzen kunnen per aanbieder verschillen.

De A3 is ook beschikbaar in verschillende uitvoeringen, inclusief zuinige opties die de totale kosten helpen te verlagen.

Deze combinatie van betaalbaarheid, luxe en veelzijdigheid maakt de Audi A3 een aantrekkelijke keuze voor autokopers die waarde hechten aan kwaliteit en stijl.

Audi A3

 

Mercedes-Benz C-klasse

De Mercedes-Benz C-Klasse is een aantrekkelijke keuze voor automobilisten die streven naar luxe tegen een redelijke prijs. Deze auto is bekend om zijn mooie uitstraling van de buiten- en binnenkant.

Comfort en geavanceerde technologie vind je allebei terug in deze auto, met functies zoals automatische klimaatregeling en een vernieuwend navigatiesysteem.

Op de tweedehands markt kan de C-Klasse vaak voor onder de 18.000 euro worden aangeschaft, wat het een uitstekende waarde voor zijn klasse maakt. Dit gaat dan vaak over modellen uit 2016 en ouder.

Het model staat ook bekend om zijn goede bouwkwaliteit en betrouwbaarheid.

Door deze kenmerken is de Mercedes-Benz C-Klasse een ideale keuze voor kopers die op zoek zijn naar een luxe voertuig dat zowel betaalbaar als praktisch is.

Mercedes-Benz C-klasse
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl