Contact met Vaartland.nl

 

Camperverkoop bij Vaartland.nl!

Vaartland.nl Jelle
18 november 2023

Door Jelle Sluis

Meer artikelen van Jelle Sluis

 

Bij Vaartland.nl zijn we al jaren een bekende partij in de inkoop en verkoop van tweedehands occasions. Waar de focus bij Vaartland.nl altijd heeft gelegen op natuurlijk het bieden van een goede service, heeft Vaartland zich ook gefocust op personenauto’s. Maar vanaf 2023 is daar verandering in gekomen. Met het ontwikkelen van een geheel nieuwe formule gaat Vaartland.nl vanaf heden ook campers verkopen, met name camperbussen! Op vakantie met de camper is steeds populairder. De vrijheid in het verplaatsen van A naar B zonder ergens van afhankelijk te zijn en daarbij op elke plek kunnen overnachten klinkt voor steeds meer mensen als muziek in de oren. Door toenemende vraag bij klanten, heeft Vaartland.nl daarom besloten om een geheel nieuwe module op te zetten genaamd Amigo, waar via deze formule vanaf nu campers ingekocht en verkocht worden! Dus mocht je opzoek zijn om een camper te kopen, lees dan zeker waarom je bij Vaartland.nl aan het juiste adres bent!

De geschiedenis van occasions bij Vaartland.nl

Bij Vaartland.nl zijn we al sinds 1986 actief in de occasionmark en inmiddels uitgegroeid tot een erkende landelijke occasiondealer. Bij Vaartland.nl streven we ten alle tijden naar het leveren van de beste prijs-kwaliteitverhouding voor u als klant! Dit is jarenlang gedaan door te focussen op gangbare tweedehandsauto’s, met een ruim aanbod van gemiddeld 600 auto’s. Echter hebben we ervaren dat de laatste jaren steeds meer vraag is naar een nieuwe markt. In dit geval de campermarkt. Vaartland.nl heeft in het verleden meerdere buscampers verkocht, denk aan de Mercedes Vito modellen bijvoorbeeld. Echter heeft de focus altijd gelegen op personenauto’s, maar om de klanten optimaal te bedienen heeft Vaartland.nl besloten om toe te treden tot de markt van tweedehands campers.  

Een nieuwe markt, campers!

Doordat Vaartland.nl decennia lange ervaring heeft in de auto-industrie is de stap naar de campermarkt dan ook geen grote. Doordat het gehele inname- en controleproces van Vaartland.nl door de jaren heen is verbeterd, kan Vaartland.nl voor de campers dezelfde kwaliteit garanderen als voor zijn occasions. De markt komt veel overeen, zeker omdat Vaartland.nl in het verleden ook al bedrijfsvoertuigen verkocht. Denk hierbij aan modellen zoals de Volkswagen Transporter, Mercedes Benz Vito en Opel Vivaro. Met behulp van de nieuwe unieke campermodule die we nog verder zullen toelichten, kunnen de bedrijfsvoertuigen gemakkelijk worden omgebouwd tot camper. Voor Vaartland.nl verandert er qua verkoop dus niets en hierdoor kunnen we je als klant dezelfde prijs-kwaliteitverhouding en service bieden zoals je van ons gewend bent! De campers zullen aangeboden worden op de website gewoon met onze andere occasions, alleen zullen verkocht worden via Amigo, het camperbedrijf van Vaartland.nl! Op deze manier koop je betrouwbaar je camper met de garanties van Vaartland.nl zoals je ze gewend bent!

De unieke Amigo campermodule!

De campermodule van Amigo is een unieke in zijn klasse. Met de campermodule van Amigo ben je namelijk in staat om binnen enkele minuten je werkbus om te toveren tot camper, en andersom. Het ideale van de Amigo campermodule is dat je dus een gewone werkbus kan aanschaffen die je gebruikt voor dagelijkse werkzaamheden. Maar deze werkbus kan je in een korte tijd omtoveren tot een volwaarde camper! Zo beschikt de camper gewoon over een bank, een complete keuken, volwaardig bed, voldoende opbergruimte en koelvakken! Je bent dus in staat om de functionaliteit van een prachtige bus te combineren met de luxe en comfort van een camper tegen een verassend betaalbare prijs. 

Verschillende geschikte campermodellen

De campermodule van Amigo stelt je dus in staat om je werkbus om te toveren tot camper, binnen een mum van tijd. Het unieke aan deze module is dat hij daarbij ook geschikt is voor vele modellen. Zo is de Amigo campermodule geschikt voor de volgende modellen: 

Ondanks dat deze verschillende modellen vrij veel overeenkomen met elkaar, hebben ze allemaal toch unieke kenmerken. Zo is de Volkswagen Transporter een van de betrouwbaarste en kenmerkende modellen in zijn klasse. Dit is mede te danken aan de lange geschiedenis van de Transporter. Mocht je meer waarde hechten aan luxe en stijl, is wellicht de Mercedes Benz Vito een geschikte camperbus! Camperbus modellen die vooral gericht zijn op praktisch en comfort, zijn bijvoorbeeld de Ford Transit Custom en Opel Vivaro. Beide modellen zijn erg geschikt voor zowel werkactiviteiten als camperactiviteiten door hun extra grote hoeveelheden aan opbergruimte. Daarnaast is de Amigo campermodule geschikt voor de elegante Franse modellen, waaronder de Peugeot Expert en Citroën Jumpy. Beide modellen staan bekend om hun luxe uitstraling en comfortabele opties. Mocht je opzoek zijn naar een werk/camperbus die beschikt over de nieuwste technieken en innovatieve opties, dan is wellicht de Toyota Proace de perfecte match voor je camperavonturen en de Amigo formule.

De voordelen van de Amigo campermodule

De Amigo campermodule is een innovatieve module die je in staat stelt je werkbus binnen enkele minuten om te toveren tot camper, en andersom. Dit is uniek, omdat je op deze manier met je werkbus ook direct op kampeervakantie kunt, wat de losse aankoop van zowel een werkbus als camper overbodig maakt! Daarbij is de module ook uniek gezien de compactheid van de module. De module is opgebouwd in 3 delen, waar onder andere de keuken en de basis van het bed in zitten. De rest van de module zoals de camperbank en hangkastjes worden speciaal op maat gemaakt voor je bus! Dit zorgt ervoor dat de module dus voor elke bus geschikt is!

Omdat je kan profiteren van de efficiëntie en het gemak van de Amigo formule, ben je in staat om met één occasion zowel je werk- als kampeeractiviteiten voort te zetten. Dit bespaart je een hoop geld, maar vooral ook gemak. Doordat de Amigo module binnen enkele minuten omgetoverd is en speciaal voor jouw bus op maat afgesteld is, kun je snel en zonder zorgen op vakantie. Los van de voordelen in aanschafprijs, is het ook mogelijk om te profiteren van wegenbelasting voordelen tot wel 75%. Dit is te danken aan het “kampeerautotarief” van de belastingdienst.

De mogelijkheid tot inruilen 

Bij Vaartland.nl specialiseren we ons al jaren lang in het in- en verkopen van occasions en dit zal voor de Amigo campers niet anders zijn! Los van de camperbus varianten die we bij Vaartland.nl verkopen, is het ook mogelijk om je eigen camper bij ons in te ruilen! We begrijpen natuurlijk als geen ander een camper een grote uitgave is en juist daarom krijg je bij ons de beste inruilprijs voor je eigen occasion of camper! Daarbij maakt het voor ons als Vaartland.nl niet uit of het gaat om de inruil van een personenauto, buscamper of andere variant camper! Bij Vaartland.nl vinden we altijd wel een bestemming voor jouw voertuig! Neem daarom zeker contact op met ons via de website, mocht je van te voren een indicatie willen ontvangen over de prijs van je eigen camper!

Conclusie

Na een jarenlange focus op de tweedehands personenauto markt, gaan we bij Vaartland.nl vanaf nu ook campers verkopen via ons nieuwe platform Amigo! Door de vele jaren ervaring in de occasionmarkt te combineren met de geheel unieke Amigo campermodule, hopen we elke kampeer avonturier optimaal te bedienen! Met de Amigo campermodule ben je namelijk in staat om binnen enkele minuten je werkbus volledig om te toveren tot luxe camper en andersom. Hiermee kan je je werkbus multifunctioneel inzetten, wat kostenbesparend erg interessant kan zijn! Daarbij profiteer je ook nog eens van een aantrekkelijke 75% wegenbelastingvoordeel. Mocht je nu nog een werkbus/camper hebben die aan vervanging toe is? Dan nemen wij je werkbus/camper heel graag terug! Bij Vaartland.nl vinden we voor alle voertuigen wel een nieuwe bestemming en daarom zien wij je inruilvoertuig graag tegemoet! Mocht je opzoek zijn naar een nieuwe werkbus en die ook willen inzetten als camper? Bekijk dan zeker het aanbod Amigo campers op onze website!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl