Contact met Vaartland.nl

 

Renault Master – De slimme bedrijfswagen

De Renault Master is een populaire en grote bestelwagen van het autobedrijf Renault. De Renault Master is de opvolger van de Renault Estafette. De bestelwagen wordt sinds 1980 geproduceerd in Batilly in Frankrijk. Inmiddels is de Renault Master bezig aan zijn derde generatie. Er zijn diverse Renault Master modellen beschikbaar, van standaard tot grote modellen en van pick-ups tot chassis cabine.

De eerste generatie werd geproduceerd van 1980 tot 1997. De tweede generatie werd geproduceerd van 1997 tot 2010. Deze tweede generatie was een wat meer gebruikelijkere verschijning dan de eerste generatie. De Renault Master 2003 kreeg de tweede generatie een grote opknapbeurt. Zo werden de koplampen gerestyled, samen met cosmetische veranderingen aan de achterlichten, buitenspiegels en het dashboard. Door deze veranderingen kreeg de Renault Master overeenkomsten met de kleinere Renault Trafic. In de zomer van 2010 werd de nieuwe generatie van de Renault Master auto geïntroduceerd. Van de Renault Master 2014 werd de grill stevig onder handen genomen. In 2020 staat er ook een facelift gepland voor de laatste generatie Renault Master.

 
 
 
 
 

De verschillende uitvoeringen

De Renault Master is ontwikkeld in samenwerking met Opel, die exact dezelfde bestelwagen aanbiedt onder de naam Opel Movano. De Renault Master is leverbaar in vier lengtes en drie hoogtes. Verder heb je de keuze uit voorwiel- of achterwielaandrijving. Naast een gesloten bestelwagen, is de auto ook leverbaar als chassis cabine, als platformcabine en als pick-up. In Nederland wordt de Renault Master zelfs gebruikt als bus in het openbaar vervoer. Naast een 2.3 liter dieselmotor is de Renault Master ook verkrijgbaar met een elektromotor op batterijen. Vanaf 2020 is er zelfs een variant met elektromotor in combinatie met waterstof.

Makkelijk en veilig werken met de Renault Master

De nieuwste generatie van de Renault Master biedt eenvoudig toegang tot de laadruimte. De auto is zo ontworpen om de werkomstandigheden nog eenvoudiger te maken. Zo bevat de auto handgrepen, sjorogen en ledverlichting in de laadruimte. Verder heeft de Renault Master één van de laagste tildrempels op de markt.

Populaire bestelwagen en een groot aanbod

De Renault Master is een populaire bestelwagen, waardoor er veel occasions beschikbaar zijn. Daarnaast is er ruime keus aan uitvoeringen, uitrustingsvarianten en motorisering. Vanwege het grote aanbod en de ruime keuze, zit er voor bijna iedereen wel een geschikte Renault Master tussen.

 


Bekijk huidige aanbod Renault Master

Plus- en minpunten van de Renault Master

+ De Renault Master is al jaren één van de populairste bestelwagens. Door jaren van ervaring is de auto steeds beter geworden.
+ De Renault Master is verkrijgbaar in veel varianten waardoor er voor elke professional wel een geschikte uitvoering aanwezig is.
+ De Renault Master is een zeer gebruiksvriendelijke bedrijfswagen.

- De innerlijke uitstraling is minder dan die van zijn Duitse concurrenten zoals de Volkswagen Crafter. Zo bevat de auto veel plastic wat een goedkope uitstraling kan hebben.  

Slim ingericht interieur

De nieuwe Master is ontworpen om professionals in hun behoeften te voorzien en heeft hiermee de uitrusting voor een mobiel kantoor. Zo heeft de auto een tafeltje waar een laptop op geplaatst kan worden en een verwijderbare digitale tablethouder. Verder heeft de nieuwe Renault Master een draadloze inductielader voor smartphones, een zitbank voor 2 personen met neerklapbare rugleuning, draaibare tafel en verstelbare zitting.

Veelgestelde Renault Master vragen

Hoeveel pk Renault Master?

De Renault Master heeft 180 pk.

Wat kost een Renault Master?

De nieuwe Renault Master is verkrijgbaar vanaf 23.990 euro.

Wat mag een Renault Master trekken?

De Renault Master heeft een maximaal trekgewicht van 3500 kilo.

Hoeveel mag een Renault Master laden?

De Renault Master heeft een laadvermogen wat je kan gebruiken van 2332 kg.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl