Contact met Vaartland.nl

 

Is de Renault Laguna een auto voor jou?

Een Renault Laguna is een bekend model welke beschikbaar is als coupe, hatchback en stationwagen. Je ziet de Laguna modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 173pk welke via een automatische of handgeschakelde transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Laguna goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Laguna is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Renault ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Renault Laguna? In dit artikel lees je het.

Renault Laguna
 
 
 
 
 

Een Renault Laguna hatchback

De Renault Laguna is onder andere beschikbaar als hatchback. De Laguna maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Renault Laguna vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine en diesel Laguna met 110pk tot 173pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Renault Laguna maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Laguna dan ook vaak tegen in de stad.

Renault Laguna specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Renault Laguna? Het is dan goed om de Laguna kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine en diesel motor met 110pk tot 173pk. De Renault beschikt over een automatische of handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Laguna kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Laguna heeft namelijk geen hoge instap. De Renault Laguna is zoals eerder genoemd beschikbaar als coupe, hatchback en stationwagen. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Ook interesse in een Renault Laguna 2002, Renault Laguna 2005, Renault Laguna 2004, Renault Laguna 2007, Renault Laguna 2008 of Renault Laguna 2012?

Bekijk huidige aanbod Renault Laguna

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl