Contact met Vaartland.nl

 

Peugeot 206+ Compact genieten

De populariteit van de Peugeot hatchback was ongekend. Om het einde van de productie van de de Peugeot 206 soepel te laten verlopen en dit model niet abrupt te stoppen is de compacte Peugeot 206+ geïntroduceerd. Net als zijn voorganger is de 206+ een geliefde auto voorzien van een fijne motorinhoud gecombineerd met goede looks. Peugeot weet ook met dit Peugeot model de weg naar veel families en jonge stellen te vinden. Dagelijks gebruik, vakanties en op bezoek bij vrienden, toerend door Nederland of Europa de Peugeot 206+ is een betrouwbare metgezel die prettig stuurt en voldoende comfort geeft om op een sportieve manier het wegennet te berijden.

 
 
 
 
 

Peugeot 206+ specificaties opgefrist en klaar voor de toekomst

Om de auto aan het heersende tijdsbeeld tijdens de introductie te laten voldoen, worden er een aantal veranderingen aan het uiterlijk doorgevoerd. De designafdeling richt zich vooral op de neus en de achterlichten van de auto. Met de tekeningen heeft de productie voldoende in handen om dit model een moderne, frisse uitstraling te geven. Niet alleen het uiterlijk wordt onderhanden genomen, ook worden er aanpassingen gedaan in het interieur. 

Dashboard

Het dashboard van dit Peugeot model heeft een totale metamorfose ondergaan. Verchroomde randen om de dashboard klokken en aluminiumkleurige omlijsting van de ventilatie. Ook is er gedacht aan een lekker sturend, in de hoogte verstelbaar, stuurwiel en om de bestuurder op de juiste rijhoogte tijdens de autorit te krijgen, is de stoel in verschillende standen te verstellen. Handig voor zowel grote en kleinere chauffeurs. Al met al gaat dit model steeds meer richting zijn toekomstige opvolger de 207.

Technische info Peugeot 206+ 

Onder de motorkap van de 206+ zit een achtklepper met een vermogen van 75 pk. Een zuinige auto die gemiddeld 1 op 15,4 rijdt en zeker goed meedoet met het verkeer van vandaag.

De 206+ XS is een luxere versie van de gewone 206+ en is standaard uitgevoerd met airbags (voor zowel bestuurder als bijrijder), voorramen die elektrische bedienbaar zijn, handige centrale vergrendeling, mistlamp aan de voorzijde en een airconditioning die met de hand bediend wordt. 

De auto Peugeot 206+ kan uitgebreid zijn met een Comfort Pakket, dit houdt in dat de buitenspiegels elektrisch verstelbaar en verwarmd zijn, er een klimaatregelaar en een licht- en regensensor aanwezig zijn. En om het design helemaal af te maken zit er als bonus een spoiler boven de achterruit.

 


Bekijk huidige aanbod Peugeot 206+

Plus en minpunten van Peugeot 206+

+ Opklapbare achterbank
+ Sportief rijgedrag
+ Design

- Beperkte zitruimte achter
- Stugge vering
- Positie raambediening

Een 206+ occasion 

Goede 2009 Peugeot 206 tot 2012 Peugeot 206 occasions zijn goed te vinden. Dit compact Peugeot model is een fijne auto. Bij het kopen van een occasion is het altijd handig als je weet waar je op moet letten. Peugeot 206. Maak een proefrit en geniet van dit nog altijd geweldige hatchback van Peugeot.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl