Contact met Vaartland.nl

 

Jeep Wrangler – Niets staat avontuur meer in de weg

Met deze op en top avontuurlijke auto is geen uitdaging te zwaar. Met zijn bekende Jeep uiterlijk overwint hij elk terrein en is hij bovendien voorzien van alle laatste technologieën. Niet alleen functionaliteit maar ook comfort voeren de boventoon bij dit luxe model van Jeep. Kies voor de tweedeurs of vierdeurs variant en bepaal of je open of dicht wilt rijden, alles kan. Een grote stoere auto om ruige ritten mee te maken en tegelijk indrukwekkend voor de dag te komen in het dagelijkse verkeer.

 
 
 
 
 

Van de oorsprong in de oorlog tot de 2019 Jeep Wrangler

De Jeep Wrangler is een direct afgeleide van het Jeep model wat gemaakt is in opdracht de Amerikaanse Defensie. Amerika had een auto nodig die ingezet kon worden tijdens de oorlog, die niet snel kapot kon gaan en tegen ruige omstandigheden kon. En zo geschiedde de basis van hedendaagse Jeep Wrangler. In 1986 begon de productie van de Jeep Wrangler zoals we hem vandaag de dag kennen.

Inmiddels zijn we in de vierde generatie die startte met de 2017 Jeep Wrangler. Eén ding wat door alle generaties hetzelfde is gebleven en dat is het uiterlijk van deze Jeep Wrangler soort en dat is het design. Niet alleen het uiterlijk van deze Jeep Wrangler auto is hetzelfde maar ook de gescheiden chassis zien we deze dag nog terug. Net als de standaard open carrosserie gecombineerd met de afneembare deuren en de voorruit die naar voren geklapt kan worden.

Jeep wrangler modellen vaartland

Het huidige model Jeep Wrangler – niet alleen meer praktisch

Door de jaren heen is de auto steeds meer verschoven van alleen praktisch naar meer comfort. Dit geldt zowel voor de binnenkant als voor het rijgedrag van de auto. Hiermee spreekt hij inmiddels niet alleen maar meer de ruige terreinrijders aan maar ook de dagelijkse bestuurder die deze auto zakelijk gebruikt of voor woon- en werkverkeer.

De Jeep Wrangler modellen uit de derde en vierde generatie overlappen elkaar met enkele maanden. Ben je op zoek naar een Jeep Wrangler 2018 kijk dan goed of deze uit de derde of vierde generatie komt. Dit geldt niet meer voor de Jeep Wrangler 2019 welke volledig in de vierde generatie valt.  

De Jeep Wrangler op zijn best

De Jeep Wrangler komt in verschillende uitvoeringen. De Jeep Wrangler Sahara die de offroad eigenschappen combineert met de eigenschappen van een stadsauto. Is het offroad rijden meer je focus dan sluit de Jeep Wrangler Rubicon hier beter op aan. Beide worden zowel met 2 deuren als met 4 geleverd.

Kenmerkend voor de Jeep Wrangler door de jaren heen is het open rijden. En dit doe je niet alleen maar met een open dak. De mogelijkheden bij Jeep zijn eindeloos. Kies voor een hardtop dak, een softtop dak, helemaal geen dak of één die elektrisch verstelbaar is. Maar hier blijft het niet bij, bij de portieren kun je namelijk ook kiezen voor meerdere opties. Kies voor portieren met ruitframes of helemaal geen portieren voor het echte outdoor gevoel.

Jeep wrangler auto vaartland

Jeep Renegade info – van motor tot uitrusting

De nieuwste Jeep Wrangler auto is uitgebracht met twee soorten motoren. Een 2.0 turbodiesel met 200 pk. Deze motor heeft efficiënt brandstofgebruik op elk terrein. Ook de benzinemotor is een 2.0 en brengt 272 pk met zich mee. Jeep is gemaakt om andere voertuigen te trekken en het trekvermogen is dan ook heel hoog bij deze stoere auto, namelijk van 2495 kilo bij zowel de diesel als benzine variant. Geschikt dus voor het trekken van een caravan of trailer.

Het model Jeep Wrangler komt standaard met 4 wielaandrijving, welke rock-trac heet bij het Rubicon model en command-trac bij de Wrangler Sport en Sahara. De Jeep Wrangler modellen kunnen ook geleverd worden als Trail Rated versie welke helemaal gemaakt is voor off road rijden. Zowel ruig terrein als water is geen uitdaging voor deze variant. Het Jeep Wrangler model komt daarbij met Hill assist waardoor je nog beter steile hellingen op en af kunt. 

De Jeep Wrangler is een luxe auto, zeker in de laatste generatie. Vanaf de 2018 Jeep Renegade wordt de auto nog completer afgeleverd met elektronische parkeerrem en stuurbekrachtiging, stop-start systeem, verschillende daken opties en touchscreen navigatie.


Bekijk huidige aanbod Jeep Wrangler

Plus- en minpunten van de Jeep Wrangler

+ Krachtige motoren
+ Ultieme outdoor ervaring
+ Gemaakt voor off road rijden

- Auto’s in deze prijsklasse beschikbaar met hoger comfort.
- Jeep Cherokee is ruimer en goedkoper.

Hoor je het woord Jeep dan is het de Jeep Wrangler die je voor je ziet. Een stoere auto die alles in zich heeft om off road avonturen aan te gaan. Van de open daken en portieren, de 4x4 aandrijving en zijn hoge trekvermogen maakt dit de perfecte auto voor lange en uitdagende afstanden.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl