Contact met Vaartland.nl

 

Is de Hyundai Matrix een goede auto voor jou?

De Matrix is een bekend model van Hyundai. Hij is beschikbaar als hatchback en MPV. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 123pk uit een benzine motor. Je ziet de Matrix modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen.

Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Matrix goed mee. De prijs voor een gebruikte Matrix is aantrekkelijk en ga je er goed mee om, dan is de restwaarde van deze Hyundai ook nog eens aantrekkelijk. Onderhoud je de Matrix goed? Dan kun je er ook voor dagelijkse ritjes goed op vertrouwen. Meer weten over dit Hyundai Matrix model? Lees dan vooral verder.

Hyundai Matrix
 
 
 
 
 

Een Hyundai Matrix hatchback

De Hyundai Matrix is onder andere beschikbaar als hatchback. De Matrix maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Hyundai Matrix vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine Matrix met 104pk tot 123pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Hyundai Matrix maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Matrix dan ook vaak tegen in de stad.

Hyundai Matrix specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Hyundai Matrix? Dan is het handig om de Matrix specificaties in te kunnen zien. De Hyundai Matrix komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 104pk tot 123pk uit een benzine motor. De Hyundai komt uitgevoerd met een handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Hyundai Matrix kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Matrix heeft niet een hoge instap. Heb jij nu ook interesse in een Hyundai Matrix 2004, Hyundai Matrix 2006, Hyundai Matrix 2003, Hyundai Matrix 2010 of Hyundai Matrix 2008?

Bekijk huidige aanbod Hyundai Matrix

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl