Contact met Vaartland.nl

 

Is de Fiat Talento een goede auto voor jou?

De Talento is een kenmerkende bedrijfswagen van het merk Fiat. Dit bekende Fiat model is uitgevoerd met een diesel motor met maximaal 145pk. Je ziet de Talento modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Talento goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Talento goed en volgens de eisen van Fiat? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Talento is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Talento ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Fiat Talento? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Fiat Talento
 
 
 
 
 

Een Fiat Talento bedrijfswagen

De Fiat Talento is onder andere beschikbaar als bedrijfswagen. Dit maakt de Fiat Talento perfect als vervoersmiddels voor je bedrijf of eigen onderneming. Ook voor de eventuele verhuizing of trip naar de Ikea heeft de Talento genoeg ruimte.

Door het vermogen van 95pk tot 145pk en de automatische of handgeschakelde versnellingsbak komt deze Talento prima vooruit. Verwacht geen sportauto maar als comfort belangrijk is ben je met de Fiat Talento ook aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen. Handig voor het werken op een bedrijfsterrein of boeren erf.

Fiat Talento specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Fiat Talento? Dan is het handig om de Talento specificaties in te kunnen zien. De Fiat Talento komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 95pk tot 145pk uit een diesel motor. De Fiat komt uitgevoerd met een automatische of handgeschakelde versnellingsbak met 5 en 6 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Fiat Talento kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Talento heeft namelijk geen hoge instap. Ook interesse in een Fiat Talento 2018 of Fiat Talento 2019?

 

Bekijk huidige aanbod Fiat Talento

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl