Contact met Vaartland.nl

 

De Fiat Stilo, is het een goede auto voor jou?

De Stilo is een kenmerkende stationwagen van het merk Fiat. Dit bekende Fiat model is uitgevoerd met een diesel motor met maximaal 170pk. Je ziet de Stilo modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Stilo goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Stilo goed en volgens de eisen van Fiat? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Stilo is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Stilo ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Fiat Stilo auto? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Fiat Stilo
 
 
 
 
 

Een Fiat Stilo stationwagen

De Fiat Stilo is onder andere beschikbaar als station. De Fiat Stilo is perfect als gezinsauto. De lengte van de Fiat Stilo zorgt voor extra ruimte voor de bagage en de passagiers die je wilt meenemen. Dit omdat de achterkant van de auto verhoogd is en doorloopt tot en met de bumper. Vanaf de achterkant loopt de auto relatief recht naar beneden. Ideaal als je de Stilo wilt gebruiken voor dagelijk gebruik en vakantie.

Door het vermogen van 80pk tot 170pk en de handgeschakelde versnellingsbak komt deze prima vooruit. De Fiat Stilo maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Fiat Stilo specificaties en kenmerken

Is een Fiat Stilo geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de Stilo kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 80pk tot 170pk uit een diesel motor. De Stilo komt met een handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste Stilo kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De Stilo heeft namelijk een hoge instap wat het instappen makkelijker maakt. De Fiat Stilo is zoals eerder genoemd beschikbaar als stationwagen. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren. Interesse in een Fiat Stilo 2002, Fiat Stilo 2003, Fiat Stilo 2004, Fiat Stilo 2005, Fiat Stilo 2006 of Fiat Stilo 2007?

 

Bekijk huidige aanbod Fiat Stilo

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl