Contact met Vaartland.nl

 

Is de Fiat Seicento de juiste auto voor jou?

De Seicento is een kenmerkende hatchback van het merk Fiat. Dit bekende Fiat model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 54pk. Je ziet de Seicento modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Seicento goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Seicento goed en volgens de eisen van Fiat? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Seicento is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Seicento ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over dit Fiat Seicento model? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Fiat Seicento
 
 
 
 
 

Een Fiat Seicento hatchback

De Fiat Seicento is onder andere beschikbaar als hatchback. De Seicento maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Fiat Seicento vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine Seicento met 40pk tot 54pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Fiat Seicento maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Seicento dan ook vaak tegen in de stad.

Fiat Seicento specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Fiat Seicento modellen. Dan helpt het als je de Fiat Seicento kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Seicento kiezen uit een benzine motor met 40pk tot 54pk. Ook beschikt de Fiat over een handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Fiat Seicento kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Seicento aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Seicento heeft namelijk geen hoge instap. De Fiat Seicento is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Nu ook interessen in een Fiat Seicento 1999, Fiat Seicento 2001, Fiat Seicento 2000, Fiat Seicento 2003 of Fiat Seicento 2002?

Bekijk huidige aanbod Fiat Seicento

Veelgestelde Fiat Seicento vragen

Wat kost een Fiat Seicento?

De Fiat Seicento is niet meer nieuw te krijgen. Een gebruikte Fiat Seicento met een lage kilometerstand heb je al voor ongeveer 1.250 euro. Nieuw was de Fiat Seicento verkrijgbaar vanag 7.725 euro.

Hoeveel liter gaat er in een Fiat Seicento?

De brandstoftank van de Fiat Seicento heeft een inhoud van 38 liter.

Heeft een Fiat Seicento Stuurbekrachtiging?

Alleen Fiat Seicento 1.1 modellen van het jaar 2000 en nieuwer beschikken over stuurbekrachtiging. Dit maakt echter niet heel veel uit aangezien de auto zelfs zonder stuurbekrachtiging makkelijk te besturen is.

Wat kost distributieriem vervangen Fiat Seicento?

Het vervangen van de distributieriem is alleen nodig bij de 900 modellen. Hou rekening met minimaal 279 euro voor het vervangen van de distributieriem.

Wat voor olie moet er in een Fiat Seicento?

In de Fiat Seicento gaat 3,5 liter 10W-40 of 5W-40 olie.

Heeft een Fiat Seicento een distributieriem of ketting?

De Fiat Seicento 900 heeft een distributieketting, de Fiat Seicento 1100 een distributieriem.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl