Contact met Vaartland.nl

 

Is de Fiat Scudo een auto voor jou?

Een Fiat Scudo is een bekend model welke beschikbaar is als bedrijfswagen. Je ziet de Scudo modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 120pk welke via een handgeschakelde transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Scudo goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Scudo is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Fiat ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over een Fiat Scudo model? In dit artikel lees je het.

Fiat Scudo
 
 
 
 
 

Een Fiat Scudo bedrijfswagen

De Fiat Scudo is onder andere beschikbaar als bedrijfswagen. Dit maakt de Fiat Scudo perfect als vervoersmiddels voor je bedrijf of eigen onderneming. Ook voor de eventuele verhuizing of trip naar de Ikea heeft de Scudo genoeg ruimte.

Door het vermogen van 16pk tot 120pk en de handgeschakelde versnellingsbak komt deze Scudo prima vooruit. Verwacht geen sportauto maar als comfort belangrijk is ben je met de Fiat Scudo ook aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen. Handig voor het werken op een bedrijfsterrein of boeren erf.

Fiat Scudo specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Fiat Scudo? Het is dan goed om de Scudo kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een diesel motor met 16pk tot 120pk. De Fiat beschikt over een handgeschakelde transmissie met 5 en 6 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Scudo kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Let dan op want de Scudo heeft bijvoorbeeld geen hoge instap. De Fiat Scudo is zoals eerder genoemd beschikbaar als bedrijfswagen. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Overweeg je bijvoorbeeld een Fiat Scudo 2008?

 

Bekijk huidige aanbod Fiat Scudo

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl