Contact met Vaartland.nl

 

De Fiat Fiorino, is het de juiste auto voor jou?

Een Fiat Fiorino is een bekend model welke beschikbaar is als bedrijfswagen. Je ziet de Fiorino modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 95pk welke via een handgeschakelde transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Fiorino goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Fiorino is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Fiat ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Fiat Fiorino auto? In dit artikel lees je het.

Fiat Fiorino
 
 
 
 
 

Een Fiat Fiorino bedrijfswagen

De Fiat Fiorino is onder andere beschikbaar als bedrijfswagen. Dit maakt de Fiat Fiorino perfect als vervoersmiddels voor je bedrijf of eigen onderneming. Ook voor de eventuele verhuizing of trip naar de Ikea heeft de Fiorino genoeg ruimte.

Door het vermogen van 70pk tot 95pk en de handgeschakelde versnellingsbak komt deze Fiorino prima vooruit. Verwacht geen sportauto maar als comfort belangrijk is ben je met de Fiat Fiorino ook aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen. Handig voor het werken op een bedrijfsterrein of boeren erf.

Fiat Fiorino specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Fiat Fiorino? Dan is het handig om de Fiorino specificaties in te kunnen zien. De Fiat Fiorino komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 70pk tot 95pk uit een diesel motor. De Fiat komt uitgevoerd met een handgeschakelde versnellingsbak met 5 en 6 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Fiat Fiorino kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Fiorino heeft geen hoge instap. Zelf interesse in een Fiat Fiorino 2018, Fiat Fiorino 2019 of Fiat Fiorino 2020?

 

Bekijk huidige aanbod Fiat Fiorino

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl