Contact met Vaartland.nl

 

Is de Fiat Coupe een goede auto voor jou?

Een bekend model van Fiat is de Coupe welke beschikbaar is als coupe. Je ziet de Coupe modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Coupe goed mee. Dit Fiat model is geproduceerd met maximaal 184pk uit een heerlijke 5 cylinder benzine motor.

Onderhoud je de Coupe volgens de voorschriften van Fiat? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer redelijk goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Coupe is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Fiat ook nog goed of hou je er misschien zelfs geld aan over. Meer weten over deze Fiat Coupe? Lees dan vooral verder.

Fiat Coupe
 
 
 
 
 

Een Fiat Coupe coupe

De Fiat Coupe is onder andere beschikbaar als coupé. Dankzij de aflopende daklijn van de coupé Coupe heeft deze een sportieve en luxe uitstraling. Hierdoor is er relatief weinig ruimte voor passagiers op de achterbank.

Over het algemeen geldt dat coupés veiliger zijn dan varianten met meerdere deuren. Het stijve frame van de Fiat Coupe coupé modellen maakt deze sterker bij een aanrijding en zorgt voor fijne rijeigenschappen. Zeker met 123pk tot 184pk onder de voeten.

Omdat de Coupe onderdelen deelt met andere Fiat is deze relatief goed te onderhouden. Beter dan bijvoorbeeld een sportauto waar onderdelen soms specifiek gemaakt zijn voor 1 model auto.

Fiat Coupe specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Fiat Coupe? Dan is het handig om de Coupe specificaties in te kunnen zien. De Fiat Coupe komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 123pk tot 184pk uit een benzine motor. De Fiat komt uitgevoerd met een handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Fiat Coupe kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Dan een Fiat Coupe met zijn lage zitplek misschien niet de beste keuze.

 

Bekijk huidige aanbod Fiat Coupe

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl