Contact met Vaartland.nl

 

De Fiat Bravo, is het een goede auto voor jou?

Een Fiat Bravo is een bekend model welke beschikbaar is als hatchback. Je ziet de Bravo modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 150pk welke via een automatische of handgeschakelde transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Bravo goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Bravo is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Fiat ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over het Fiat Bravo model? In dit artikel lees je het.

Fiat Bravo
 
 
 
 
 

Een Fiat Bravo hatchback

De Fiat Bravo is onder andere beschikbaar als hatchback. De Bravo maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Fiat Bravo vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine en diesel Bravo met 90pk tot 150pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Fiat Bravo maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Bravo dan ook vaak tegen in de stad.

Fiat Bravo specificaties en kenmerken

De juiste auto kiezen kan lastig zijn. Dan helpt het als je de Fiat Bravo kenmerken kan vergelijken met andere modellen. Zo kan je met de Bravo kiezen uit een benzine en diesel motor met 90pk tot 150pk. Ook beschikt de Fiat over een automatische of handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een Fiat Bravo? Sluit een Bravo bijvoorbeeld aan bij jouw dagelijkse gebruik? De Bravo heeft bijvoorbeeld geen hoge instap. Let hier op als je een slechte rug hebt of slecht ter been bent. De Fiat Bravo is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback. Houd hier rekening mee als je weet hoeveel mensen je meestal mee moet nemen of wat je verder met de auto wilt transporteren. Overweeg je zelf een Fiat Bravo 2008, Fiat Bravo 2007, Fiat Bravo 2009, Fiat Bravo 2010 of Fiat Bravo 2000?

 

Bekijk huidige aanbod Fiat Bravo

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl