Contact met Vaartland.nl

 

De Dacia Lodgy, is het de juiste auto voor jou?

De Lodgy is een karakteristiek MPV model van Dacia. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine en diesel motor met maximaal 116pk. Je ziet de Lodgy modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Lodgy goed mee.

Verzorg je de Lodgy goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Lodgy is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Dacia ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over het Dacia Lodgy model? Lees dan vooral door.

Dacia Lodgy
 
 
 
 
 

Een Dacia Lodgy MPV

De Dacia Lodgy is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de Lodgy perfect als gezinsauto. De Lodgy heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine en diesel Lodgy met 96pk tot 116pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Dacia Lodgy maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Dacia Lodgy specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Dacia Lodgy auto? Dan is het handig om de Lodgy specificaties in te kunnen zien. De Dacia Lodgy komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 96pk tot 116pk uit een benzine en diesel motor. De Dacia komt uitgevoerd met een handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Dacia Lodgy kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Lodgy heeft niet een hoge instap. Interesse in een Dacia Lodgy 2019 of Dacia Lodgy 2020?

 

Bekijk huidige aanbod Dacia Lodgy

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl