Contact met Vaartland.nl

 

Is de Chevrolet Orlando de juiste auto voor jou?

Een bekend model van Chevrolet is de Orlando welke beschikbaar is als MPV. Je ziet de Orlando modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Orlando goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 163pk uit een benzine en diesel motor.

Onderhoud je de Orlando volgens de voorschriften van Chevrolet? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Orlando is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Chevrolet ook nog goed. Meer weten over deze Chevrolet Orlando auto? Lees dan vooral verder.

Chevrolet Orlando
 
 
 
 
 

Een Chevrolet Orlando MPV

De Chevrolet Orlando is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de Orlando perfect als gezinsauto. De Orlando heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine en diesel Orlando met 142pk tot 163pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Chevrolet Orlando maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Chevrolet Orlando specificaties en kenmerken

Is een Chevrolet Orlando geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de Orlando kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 142pk tot 163pk uit een benzine en diesel motor. De Orlando komt met een handgeschakelde versnellingsbak met 5 en 6 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste Orlando kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De Orlando heeft niet een hoge instap. De Chevrolet Orlando is zoals eerder genoemd beschikbaar als MPV. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren. Heb je interesse in een Chevrolet Orlando 2012 of Chevrolet Orlando 2011?

 

Bekijk huidige aanbod Chevrolet Orlando

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl