Contact met Vaartland.nl

 

De Chevrolet Captiva, is het een goede auto voor jou?

De Captiva is een kenmerkende MPV en SUV van het merk Chevrolet. Dit bekende Chevrolet model is uitgevoerd met een benzine en diesel motor met maximaal 230pk. Je ziet de Captiva modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met een Chevrolet Captiva model goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Captiva goed en volgens de eisen van Chevrolet? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Captiva is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Captiva ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Chevrolet Captiva auto? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Chevrolet Captiva
 
 
 
 
 

Een Chevrolet Captiva MPV

De Chevrolet Captiva is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de Captiva perfect als gezinsauto. De Captiva heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine en diesel Captiva met 127pk tot 230pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Chevrolet Captiva maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Chevrolet Captiva specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Chevrolet Captiva? Het is dan goed om de Captiva kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine en diesel motor met 127pk tot 230pk. De Chevrolet beschikt over een automatische of handgeschakelde transmissie met 5 en 6 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Captiva kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Captiva heeft een hoge instap. De Chevrolet Captiva is zoals eerder genoemd beschikbaar als MPV en SUV. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Ben je opzoek naar een Chevrolet Captiva 2007, Chevrolet Captiva 2008, Chevrolet Captiva 2006 of Chevrolet Captiva 2011?

 

Bekijk huidige aanbod Chevrolet Captiva

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl