Contact met Vaartland.nl

 

Schade Auto verkopen

Je hebt schade gereden met je auto maar je kunt of wilt deze niet eerst nog laten opknappen. Stel dat je hier geen geld voor hebt wat kun je dan nog met de auto? Moet de auto naar sloop of kun je de schade auto verkopen? En wie doet er aan schadeauto inkoop?

Het is al lastig om een betrouwbare partij te vinden als je je auto wilt verkopen maar een schadeauto maakt dit niet makkelijker. Waar je een normale auto nog wel kwijt kunt via de bekende veiling- of opkoopsites zullen er minder mensen zitten te wachten op een sloopauto of een auto met schade. Hoe kun je dan alsnog een auto met schade verkopen?

Hoe biedt je schadeauto’s te koop aan?

Je kunt een kapotte auto op meerdere manieren verkopen. Allereerst natuurlijk particulier. De kans dat je de auto dan snel kwijtraakt is wel een stuk kleiner. Je kunt je auto verkopen aan een dealer. Het nadeel hiervan is dat de dealer de auto eerst zal opknappen voordat hij hem weer te koop aanbiedt, met als gevolg dat jij minder voor je auto krijgt. Is je auto er echt slecht aan toe dan kun je hem als sloopauto aanbieden aan de sloop. Maar wat als je auto alleen maar lakschade heeft? Dan is er altijd nog Vaartland.nl waar je terecht kunt.

Hoe werkt schadeauto inkoop bij Vaartland.nl?

Als je een auto wilt verkopen via Vaartland.nl kun je dit doen door een online account aan te maken. Je vult hier de gegevens in van je auto zoals het bouwjaar, het type en de opties en andere kenmerken. Op basis van je kenteken kun je alvast een check doen wat de auto nog waard is. Bij een schadeauto gaan we de auto controleren en taxeren aan de hand van bovenstaande kenmerken en de schade op de auto. Hier komt een bedrag uit wat wij, of ons netwerk bieden voor jouw auto. Op deze manier kun je alsnog een auto met schade verkopen.

Vaartland heeft het grootste aanbod als het gaat om alle gangbare occasions. Met 5 vestigingen over heel Nederland kun je altijd ergens terecht voor een nieuwe auto. Je auto verkopen of inruilen kan ook. Dit doe je snel en makkelijk online. Vaartland.nl biedt mogelijkheden voor elke denkbare situaties, zoals de verkoop van een auto met (bijna) verlopen APK of auto’s met schade. Wil je meer weten over hoe wij jouw schade auto opkopen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer info? Bekijk de Video!

Direct hulp nodig?

Neem contact op met Vaartland op telefoonnummer 0182-716402 (ma - vrij 8:00-23:00, zat 08:00-17:00 en zo 12:00-18:00) of per mail kcc@vaartland.nl

Vaartland.nl team
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl