Contact met Vaartland.nl

Volkswagen transporter camper kopen? Bekijk Vaartland.nl.

Het is een van de meest gekochte buscamper modellen op de huidige markt en het feit dat juist dit model van Volkswagen zo populair is, heeft meerdere redenen. Deze Volkswagen Transporter Camper komt in verschillende uitvoeringen en is te herkennen aan zijn unieke grote grill, 17” inch lichtmetalen velgen en krachtige 2.0 TDI motor. Maar daar houdt het nog niet op. De Transporter camper beschikt namelijk over de nieuwste interieuropties en veiligheidssystemen. Waarom de Volkswagen Transport camperbus wellicht iets voor jou is, leggen we je direct uit!

Reizen in stijl in deze camper occasion

Het exterieur van de Volkswagen Transporter camper is een van de strakste in zijn segment. Direct herken je dit model aan zijn grote grill en gewijzigde voorbumper. Een geheel nieuw vooraanzicht ten opzichte van de voorgaande Volkswagen Transporter modellen. De nieuwe Transporter heeft duidelijk een exterieur-upgrade gemaakt ten opzichte van zijn voorganger. Daarbij is dit model camper ook beschikbaar in een unieke combinatie van 2 kleuren, bijvoorbeeld wit en okergeel. Dit geeft deze nieuwste Transporter direct een unieke en strakke uitstraling, die je bij veel vergelijkbare campermodellen niet zo strak terug ziet! Vergelijkbare modellen van de Transporter Camperbus zijn bijvoorbeeld de Peugeot Expert en de Citroen Jumpy. 

Een praktisch, compact en toch ruim ogend interieur

De moderne verbeterslag in de Volkswagen Transporter camperbus zit hem niet alleen in het exterieur, want ook het interieur heeft een forse upgrade gehad. Om te beginnen is de Volkswagen Transporter T6 natuurlijk geschikt voor camperactiviteiten, en dus heeft Volkswagen het interieur dusdanig ontworpen dat het voelt als een “ruime comfortabele woonkamer.” Met het gebruik van hoogwaardige materialen is Volkswagen er dan ook in geslaagd om van de camper een echt huis op wielen te maken. Het interieur is praktisch en efficiënt ingericht, waardoor je alle ruimte hebt voor zowel ontspanning als voor werkactiviteiten (indien je de camperbus wilt gebruiken als werkbus). De hoogte van de Volkswagen Transporter is ideaal, waardoor je voldoende ruimte hebt om te koken, slapen en natuurlijk ontspannen. Het interieur stelt je instaat om werk en kampeervakanties met elkaar te combineren. Door de modules van Amigo, kan je je werkbus Volkswagen Transporter occasion gemakkelijk omtoveren tot een camper VW Transporter. Met behulp van deze modules gaat de aanschafprijs van de Transporter camperbus natuurlijk iets omhoog, maar dit zorgt er ook voor dat deze camper zijn waarde behoudt. Mocht je in de toekomst je camper willen verkopen, is de kans groot dat je hier een goed bod voor terugkrijgt!

Voordelige krachtige en zuinige prestaties te koop

Volkswagen heeft verschillende upgrades gehad, niet alleen op het gebied van exterieur en interieur, maar ook op het gebied van prestaties. De VW T6 beschikt over een vermogen van 150 pk wat meer dan voldoende is om mee door de bergen op vakantie te navigeren! Los van het vermogen, is als je lange afstanden rijdt de ergonomie ook erg belangrijk. En daar is bij Volkswagen aan gedacht! De Volkswagen Transporter T6 rijdt maar liefst 1L op 16 km! Wat voor een camperbus van zijn gewicht erg netjes is! Dit is overigens ook een forste vooruitgang als we het vergelijken met de voorganger, de VW Transporter T5. Dit model reed 1L op 12,5 km. Een knappe vooruitgang dus! Deze Transporter komt er zowel in benzine als dieselvariant. Afhankelijk van het aantal kilometers dat je maakt!

Een occasion die voorloopt in techniek

De Volkswagen Transporter T6 is een nieuwe generatie en een nieuwe generatie van een camperbus in dit geval, brengt ook nieuwe technologieën met zich mee. Bij Volkswagen zijn ze altijd een voorloper geweest op het gebied van techniek en zie je direct terug aan de specificaties en veiligheidssystemen van deze nieuwste Transporter. De nieuwe VW Transporter beschikt ten eerste over een aantal extra opties om je lange ritten zo vermakelijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan het nieuwe audiosysteem of het grote touchscreen scherm. Ook beschikt deze camperbus over een multifunctioneel stuurwiel, waarmee je het touchscreen scherm in het dashboard gemakkelijk kan bedienen zonder oog voor de omgeving te verliezen! Dit gaat allemaal uiteraard gepaard met de volledig digitale cockpit. Daarnaast beschikt dit model van Volkswagen over een aantal nieuwe geavanceerde veiligheidssystemen. Denk hierbij aan Traction Control, cruise-control en parkeer-sensoren achter. Het is daarbij ook mogelijk om aanvullende opties te kiezen, zoals een achteruitrijcamera. Al met al, een rijk uitgeruste camperbus dus!

De ideale allround camperbus voor zowel vakanties als privéritten

De Volkswagen Transporter camper is een rijk uitgeruste camperbus die je gegarandeerd comfortabel naar A en B brengt en die dit ook nog eens doet in stijl en met klasse. Deze camperbus van Volkswagen heeft een unieke en strakke uitstraling. Daarbij beschikt hij ook over de modernste technieken voor onder andere veiligheidssystemen zoals we van Volkswagen gewend zijn. De combinatie tussen krachtige prestaties, de praktische indeling van het interieur en zijn Amigo campermodule maakt dit dan ook één van de meest geschikte camperbussen voor jouw kampeervakantie! Vergeet daarbij zeker niet onze vergelijkbare campermodellen te bekijken, waaronder de Peugeot Expert. Ben je opzoek naar een Volkswagen Transporter Camperbus? Dan ben je bij Vaartland.nl aan het juiste adres! Bekijk ons aanbod campers op onze website!

 
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl