Contact met Vaartland.nl

Peugeot Expert Camper - Ontdek onze voorraad nu!

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

De Peugeot Expert camper is een bus van Peugeot kan worden ingezet als werkbus, maar hoe mooi is het om deze zelfde bus te gebruiken als campervariant? Dat is precies waar deze campervariant van de Peugeot Expert camper voor staat. Het is een multifunctionele werkbus, die binnen enkele minuten gemakkelijk kan worden omgezet tot camperbus. Daarbij onderscheidt deze Peugeot Camperbus zich door zijn strakke en unieke uitstraling ten opzichte van andere campermodellen. Mocht je opzoek zijn naar een stijlvolle camperbus, bekijk dan zeker het aanbod op onze website want op Vaartland.nl hebben we zeker een Peugeot Expert camper te koop die bij je past!

In stijl op vakantie, of naar werk!

Het exterieur van de Peugeot expert camper is erg kenmerkend ten opzichte van andere Peugeot modellen. Waar we hebben gezien dat Peugeot met zijn automodellen een grote facelift aan het exterieur heeft aangebracht, zien we dit ook direct terug bij de Peugeot Expert. Met name in de grill en voorbumper zijn grote veranderingen aangebracht. Daarnaast is de Peugeot Expert een van de ruimere camperbussen in zijn klasse, wat voor de kampeeractiviteiten goed uitkomt! Ondanks de ruimte, is de Peugeot Expert toch een erg sportieve buscamper, zeker als je het vergelijkt met bijvoorbeeld de Peugeot Boxer Camper. Dit mede te danken is aan de strakke lijnen waarover deze camper beschikt die je niet direct terugziet bij andere campermodellen. Mocht je dus opzoek zijn naar een sportieve campervariant, bekijk dan zeker ons aanbod! Daarin hebben we nog meer campermodellen te koop, denk aan de Volkswagen Transporter en de Citroen Jumpy.

Ultiem comfort in deze camperbus occasion

De Peugeot Expert occasion is daarbij een van de meest innovatieve camperbussen op de markt. Op het gebied van interieur weet Peugeot al jaren de spijker op de kop te slaan. De Peugeot Expert beschikt namelijk over een functionele en gebruiksvriendelijke bestuurderscabine. Daarbij is deze camperbus uitgerust met een hoop opbergvakken rondom de bestuurders positie, erg praktisch dus! Ook is deze camperbus uitgerust met een strak 3,5” inch display scherm, waar je benodigde rij-informatie overzichtelijk op terugvindt. Peugeot is altijd erg ingesteld op praktisch. Daarom als je deze bus koopt, is het met de centrale armsteun mogelijk om je kantoor op de weg te maken! Gemakkelijk positioneer je je laptop op de uitklapbare tafel. Ultiem comfort dus! Deze innovatieve camperbus kan prijziger uitvallen dan vergelijkbare modellen. Echter is het voordeel dat deze camper meer zijn waarde vasthoudt. Mocht je je camper naar enkele jaren willen verkopen, kunnen we je bij Vaartland.nl weer een goede inruilprijs geven!

De rijprestaties van de Peugeot Expert zijn nergens anders te koop

Voor de aanschaf van een camper zijn de motorische prestaties erg belangrijk. Om je met gemak door de bergwegen op je kampeervakantie te kunnen navigeren, is een goed vermogen belangrijk. Daar hoef je je bij deze Peugeot Expert dan ook geen zorgen over te maken. Deze camperbus beschikt over een vermogen van tot wel 180 pk. Los van vermogen, is het als je de Peugeot Camperbus gebruikt voor dagelijkse werk activiteiten ook belangrijk dat deze bus kostenefficiënt is. Daar speelt brandstofverbruik een grote rol bij. De Peugeot expert vestigt zich daarbij onder een van de meest zuinige modellen in zijn klasse, met een verbruik van 8,3L per 100km. Ideaal voor zowel dagelijkse werkritten als een mooie kampeervakantie dus! De camperbus komt er in zowel benzine als dieselvarianten. 

Een camperbus uitgerust met tal van opties en systemen

De Peugeot Expert biedt vele nieuwe technieken om je reis zo comfortabel mogelijk te maken. Mocht je deze camperbus kopen, zit daar uiteraard smartphone integratie bij zodat je via het multimedia systeem op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Daarbij beschikt de Peugeot Expert over een divers aantal opties zoals: stabiliteitsregeling, hill-assist (ideaal voor de kampeervakanties in de bergen), parkeersensoren en nog veel meer! Op het gebied van comfort zit je na aanschaf van de Peugeot Expert ook meer dan goed, want deze camperbus beschikt over verschillende opties zoals cruise-control, parkeersensoren en een achteruitrij camera. Al met al is de Peugeot Expert een rijk uitgeruste camperbus, die je op kampeervakantie zowel van veiligheid als gemak voorziet!

De Peugeot Expert occasion is de ultieme reisgenoot

Mocht je de stap willen maken om een camperbus te kopen, is de Peugeot Expert zeker de overweging waard, net als onze vergelijkbare modellen waaronder de campervariant van de Volkswagen Transporter. Met zijn strakke en sportieve design op het gebied van het exterieur, maar praktische indeling van het interieur is deze camperbus ideaal voor zowel kampeervakanties als dagelijkse werkactiviteiten. Met goede ergonomische prestaties rij je kostenbesparend naar werk en richting je vakantiebestemming. Daarbij doe je dit in extreem comfort door opties als telefoonvoorbereiding! Al met al, een echte allround camperbus dus! Ben je opzoek naar een camperbus of specifiek de Peugeot Expert camperbus? Dan ben je bij Vaartland.nl aan het goede adres! Bekijk onze website en ontdek het aanbod. 

 
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl