Contact met Vaartland.nl

Jaguar I-pace Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Jaguar I-pace occasion of tweedehands Jaguar I-pace kopen

Houd je van luxe en snelheid maar speelt ook het milieu of duurzaamheid een rol voor je? De Jaguar I-pace occasion heeft dan alles waar je naar op zoek bent. Deze volledig elektrische SUV heeft een strak design en is erg geliefd bij de zakelijk rijder, mede ook door de lage Jaguar I-pace kosten. Bekijk op Vaartland.nl het gehele aanbod Jaguar I-pace occasions.

Waar moet ik op letten bij een Jaguar I-pace kopen.

De Jaguar I-pace is sinds 2018 op de markt en is dus nog een redelijk nieuw model. Het voordeel is dat alle technieken volgens de laatste normen zijn en een Jaguar I-pace occasion zal dan wel snel aan je verwachtingen voldoen. Wil je een nieuwe Jaguar I-Pace kopen dan is de aanschaf vrij hoog. Vind je een goede tweedehands, dan is de Jaguar I-Pace prijs een stuk lager. Door zijn volledige elektrische aandrijving zijn de verbruikskosten lager dan bij een traditionele auto. Er komen steeds meer modellen op de occasion markt. Veel van deze modellen komen uit de lease en zullen al aardig wat kilometers hebben gemaakt. Dit houdt ook vaak in dat de onderhoudshistorie op orde is. 

Hoe vind ik de beste aanbieding Jaguar I-pace?

De markt voor Jaguar I-Pace occasions wordt steeds groter en op Vaartland.nl vind je dan ook het meest recente aanbod terug van deze auto. Je kunt altijd langskomen in één van onze vestigingen voor een Jaguar I-pace offerte of om ons volledige aanbod te bekijken.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl