Contact met Vaartland.nl

Dacia Duster Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Met een occasion Dacia Duster krijg je veel auto voor je geld. De compacte SUV voor in de stad kenmerkt zich door zijn typische Dacia Duster prijs, die aanzienlijk lager ligt dan bij vergelijkbare SUV’s van andere merken. Bij een Dacia Duster occasion heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen, aandrijvingen en brandstoftypes. Let hier goed op bij het maken van je selectie op Vaartland.nl. Of kijk eens naar een Dacia Sandero.

Je opties voor een Dacia Duster occasion

Op een oudere Dacia Duster occasion mag je simpele maar nuttig opties zoals airco en elektrisch bedienbare ramen verwachten. Ook veiligheidsopties zoals ABS en een volledig scala aan airbags zijn toegevoegd. Ook heb je de keuze uit een handgeschakelde of Dacia Duster automaat occasion. En naast benzine behoort ook een Dacia Duster diesel occasion tot de mogelijkheden. Hou daarbij wel rekening met extra kosten want dieselauto’s worden in Nederland zwaarder belast dan benzineversies. Bij nieuwere Dacia Duster occasions vind je ook luxeopties zoals Climate Control, Keyless Entry en Hill-Hold Control. Maak je vaak lange ritten, zoals een vakantie, kies dan voor een Dacia Duster occasion met stoelen met een lendensteun. Dat zit een stuk comfortabeler en voorkomt rugklachten.

Dacia Duster prijs

Wat je betaalt voor een Dacia Duster occasion is vooral afhankelijk van de uitvoering die je kiest. Zo is er ook een 4x4 variant op de markt die je nog meer grip op de weg en op ruig terrein geeft. Logischerwijs is deze variant ook de duurste die je kunt kopen. Let hier goed bij het vergelijken van de occasions op Vaartland.nl.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl