Contact met Vaartland.nl

Citroën C3 Occasions

De Citroën C3 wordt al sinds 2002 geproduceerd en dat betekent dat je veel keuze hebt bij het uitkiezen van een geschikte Citroën C3 occasion, er zijn ook nog modellen uit 2019 beschikbaar. Ook de Citroën C3 prijs varieert behoorlijk aangezien je kunt kiezen voor nagenoeg nieuwe modellen of oudere generaties die vaak nog heel netjes onderhouden zijn. Ben je op zoek naar een afwijkende versie van de C3? Op Vaartland.nl vind je ook de Citroën C3 Aircross occasion of C3 Picasso occasion die helemaal aansluit bij je wensen. Of kijk naar een Citroën C1 als je wat minder ruimte nodig hebt.

Je mogelijkheden bij het kiezen van een Citroën C3 occasion

Een standaard C3 occasion valt onder de supermini categorie. Dat is een type auto, vergelijkbaar met een flinke hatchback. Daarnaast zijn er nog twee varianten beschikbaar onder het C3 logo. De Citroën C3-Aircross occasion is een compacte SUV met een hoge zit. De andere mogelijkheid is de C3 Picasso occasion. Deze mini MPV is gebouwd tussen 2009 en 2017 en wordt nog vaak tweedehands aangeboden. In het assortiment op Vaartland.nl kom je alle versies met regelmaat tegen.

Makkelijk inzicht in de Citroën C3 prijs met Vaartland.nl

Ben je benieuwd naar de Citroën C3 prijs? De aanschafprijs is afhankelijk van een aantal zaken, waaronder de staat van onderhoud, het aantal kilometers en het bouwjaar van de auto. Via Vaartland.nl kun je eenvoudig het gehele aanbod aan Citroën C3 occasions sorteren op prijs. Geef in het menu aan de linkerkant aan welke criteria je daarbij belangrijk vindt, zoals de bouwjaren die in de selectie mee moeten worden genomen. Zo maak je snel een duidelijk overzicht en vind je de C3 occasion die je zoekt. Je kunt er ook voor kiezen om langs een van onze vestigingen te komen zoals onze vestiging in Helmond.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl