Contact met Vaartland.nl

De tweedehands campers van Vaartland.nl.

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Bij het kopen van een camper, ongeacht of het om een nieuwe camper of tweedehands camper gaat, komt een hoop kijken. Het begint bij het kiezen van een model. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een grote camper? Of ben je meer opzoek naar een buscamper? Of misschien een ‘camper van’? Op de camper site van Vaartland.nl hebben we een ruim aanbod voor de camper verkoop. Hierbij zijn verschillende merken & modellen beschikbaar van Volkswagen, tot Ford en Peugeot. Daarbij verkoopt Vaartland.nl volgens een unieke formule, waarbij je je werkbus gemakkelijk om kan toveren tot camper, en andersom. Dit stelt je instaat om in het dagelijks leven je camper te gebruiken als werkvervoer en in vakantietijden als camper. Een unieke combinatie, en dat ook nog voor een scherpe prijs!

Een camper kopen die aan je wensen voldoet

Bij Vaartland.nl staan verschillende campers te koop en gezien het ruime aanbod aan campers, is het gemakkelijk om je te oriënteren welk type camper het beste bij je past! Wellicht heb je al eerder georiënteerd om een nieuwe camper te kopen of ben je juist naar een 2e hands camper opzoek. Bij Vaartland.nl hebben we echter een dusdanig ruim aanbod, dat je niet verder hoeft te zoeken! Bij Vaartland.nl kan je terecht mocht je een opzoek zijn naar een grote camper, een camper automaat, een tweedehands camper, een buscamper en nog veel meer!

Een nieuwe camper kopen

Bij Vaartland.nl hebben we veel ervaring in klanten die occasions kopen en vanaf nu ook klanten die campers kopen. Zoals eerder aangegeven hebben we bij Vaartland.nl een ruim aanbod aan campers, waarvan een groot deel voor de nieuwe camper koop beschikbaar is. Mocht je graag een luxe camper kopen voor een comfortabele reis, dan ben je aan het juiste adres! Of ben je meer van avontuurlijke ruige kampeervakanties? Dan hebben we in dat geval ook het perfecte campertje te koop. Zo hebben we bij Vaartland.nl een 4x4 camper te koop, waarmee je ongeacht het terrein dat je tegenkomt op kampeervakantie, altijd gemakkelijk en comfortabel op bestemming aankomt. Maar mocht ondanks de scherpe prijzen van onze nieuwe campers je voorkeur toch uitgaan naar een gebruikte camper, bekijk dan ons camper occasion aanbod. 

Tweedehands campers kopen

Bij Vaartland.nl hebben we ook een ruim aanbod aan gebruikte campers. Een camper 2e hands kopen kan vele voordelen hebben, met name prijstechnisch gezien. Bij Vaartland.nl hebben we jaren ervaring met de verkoop van tweedehands voertuigen. Gezien de grondige technische- en optische inspectie van de inkomende voertuigen, bevind Vaartland.nl zich in hetzelfde segment als tweedehands camper dealers. Een kwaliteitsgarantie is belangrijk en die kan Vaartland.nl je geven! Dit is anders, dan wanneer je via marktplaats campers zoekt. Wij begrijpen als geen ander dat de camper koop een grote beslissing is, en vooral bij 2e hands campers komt een hoop kijken. 

Een camperoccasion kopen is bij Vaartland.nl een makkelijk proces. Omdat een camper tweedehands bij Vaartland.nl wordt verkocht in een zo goed mogelijke staat, hoef jij bij een 2e hands camper kopen je geen zorgen te maken over mogelijke problemen die zich voordoen bij de aankoop. Bij Vaartland.nl streven we naar altijd naar volledige transparantie over eventuele gebreken aan de campers. Dus mocht je een tweedehands camper kopen, vergeet dan zeker geen contact op te nemen!

Voordelen tweedehands camper

Een camper tweedehands kopen heeft voor- en nadelen. Om je beter inzicht te geven in welke optie het beste bij jou past, zetten de voor- en nadelen kort voor je op een rij! 

·       Ten eerste heeft een tweedehands camper een lagere aanschafwaarde, waardoor je bijvoorbeeld voor hetzelfde geld als een nieuwe camper, ook een elektrische camper kan kopen. 

·       Ten tweede kan je na aanschaf direct wegrijden met een tweedehands camper! Bij aanschaf van een nieuwe camper, via bijvoorbeeld een camper marktplaats, heb je vaak te maken met vele malen langere levertijden. 

·       Daarnaast is gezien de lagere aanschafwaarde ook de waarde van de camperverzekering een stuk goedkoper. Vele voordelen dus!

 

Nadelen tweedehands camper

Er zijn ook een aantal nadelen verbonden aan het kopen van een tweedehands camper. Echter, is een groot deel van deze nadelen verholpen mocht je de tweedehands camper via Vaartland.nl kopen. We zullen je kort uitleggen wat de nadelen van een tweedehands camper zijn. 

·       Ten eerste zul je vaak advertenties zien als “camper te koop particulier” of “camper te koop wegens omstandigheden” als je een tweedehands camper opzoekt via internet. Het nadeel hierbij is, is dat de kwaliteit van de camper vaak niet gegarandeerd kan worden. Bij Vaartland.nl nemen we die zorg weg, door voor aanschaf de camper grondig te controleren in ons innameproces op zowel technische- als optische mankementen. 

·       Een ander nadeel is dat mocht je een tweedehands camper op marktplaats bekijken, zijn er vaak een beperkt aantal kleuren en modellen beschikbaar. Bij Vaartland.nl hebben we gemiddeld zo’n 600 occasions op voorraad, waarbij ook een deel campers is. Op die manier proberen we een zo divers mogelijk camperaanbod aan te bieden!

Van bus tot camper omtoveren in een mum van tijd

Bij Vaartland.nl worden de verkochte campers aangeboden via een unieke formule die je in staat stelt om je camper binnen korte tijd om te toveren tot werkbus en andersom. En dit allemaal binnen enkele minuten! Dit is iets wat je niet bij marktplaats campers terugziet, omdat door een oudere camper te kopen, je niet over deze voordelen beschikt! Deze camper is dus het ideale alternatief voor het kopen van zowel een luxe camper als een werkbus, door beide te combineren!

De ideale balans tussen praktisch, ruimte en prijs 

Met ons ruime aanbod aan campers, zowel nieuwe- als tweedehands modellen helpt Vaartland.nl je op weg naar je kampeeravonturen. Bezoek onze showroom om onze campers persoonlijk te bekijken, en ervaar de vrijheid die één van onze campers te bieden heeft. Of je nu opzoek bent naar een kleine camper tweedehands, ‘camper de luxe’ of nieuwe campers, bij Vaartland.nl hebben we het allemaal. Wij begrijpen met onze ervaring in het verkopen van tweedehandsvoertuigen als geen ander dat het kopen van een camper een grote investering is. Daarom zorgen wij ervoor dat het proces voor aankoop en na de aankoop zo stressvrij mogelijk voor je verlopen. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

 
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl