Contact met Vaartland.nl

De buscamper te koop: Onze praktische & unieke modellen

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Voor wie opzoek is naar een kleine, maar toch praktische camper, is de buscamper wellicht wat je zoekt! Buscampers zijn campervarianten die vaak te koop zijn in modellen als een Volkswagen Transporter of bijvoorbeeld Peugeot Expert. Maar bij Vaartland.nl begrijpen wij dat een buscamper kopen een hele uitdaging is, vooral gezien de grote hoeveelheid campers die tegenwoordig beschikbaar is! Om je daarbij te helpen zetten we alle informatie die je nodig hebt om tot een weloverwogen keuze te komen op een rijtje!

De perfecte combinatie tussen bus en camper

Een buscamper is de ideale camper mocht je de voorkeur hebben voor flexibiliteit, uitstraling en multifunctionaliteit. Met een camper ben je natuurlijk al flexibel om van A naar B te verplaatsen, maar door de compacte vormgeving van de buscamper manoeuvreer je je nog gemakkelijker naar je kampeerbestemming. De buscamper is een combinatie tussen een klein formaat bus die is omgebouwd tot camper. Denk hierbij dus bijvoorbeeld aan een Volkswagen Transporter. Bij Vaartland.nl doen we daar nog een schepje bovenop. De buscampers van Vaartland.nl hebben echter extra functionaliteiten ten opzichte van bijvoorbeeld een marktplaats buscamper. De buscamper van Vaartland.nl is door zijn handige design in staat om de buscamper binnen enkele minuten om te toveren van camper naar werkbus, en natuurlijk andersom. Dit zorgt ervoor dat je met 1 kleine buscamper, zowel in het dagelijks leven voor werk, als in kampeervakanties, overweg kan. Doordat de buscamper ook in het dagelijks leven is te gebruiken bespaar je een hoop kosten, denk bijvoorbeeld aan stallingskosten. Voor een variant camper die niet in het dagelijks leven te gebruiken is, betaal je al snel voor 40-45 weken stallingskosten. Een extra voordeeltje van de buscamper dus!

Verscheidenheid aan buscampers

Als je kijkt op bijvoorbeeld een buscamper marktplaats, zijn er verschillende typen buscampers beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een buscamper automaat, kleine buscampers, tweedehands buscamper of juist een buscamper op maat. Deze verschillende typen buscampers zijn tevens allemaal te koop bij Vaartland.nl. Zo biedt Vaartland.nl tweedehands buscampers aan, waarbij een werkbus dus is omgetoverd tot buscamper. Deze worden naast de handgeschakelde varianten, ook in automatisch transmissie aangeboden. Daarnaast twijfel je wellicht tussen een nieuwe- of tweedehands buscamper. Het voordeel van een nieuwe buscamper is dat deze beschikt over de nieuwste technologieën die een camper/werkbus hebben! Echter hebben onze tweedehands buscampers een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dit is mede te danken aan de vele jaren ervaring in de occasionmarkt die Vaartland.nl heeft, waardoor onze campers zo goedkoop mogelijk ingekocht kunnen worden. Al met al hebben beide buscamper-modellen dus hun voordelen en daarom zijn beide varianten bij Vaartland.nl te koop!

Reiscomfort op zijn best: De voordelen van buscampers

Een buscamper is er in vele varianten en maten, maar wat zijn nou de voordelen om te gaan voor een buscamper? En niet een integraal camper? De voornaamste reden dat mensen over gaan tot een buscamper koop, is het formaat. De buscamper is aanzienlijk kleiner dan bijvoorbeeld integraal campers, wat het verplaatsen van A naar B en parkeren vele malen gemakkelijker maakt. Mede dankzij dit formaat, brengt de buscamper je op meer plekken dan een groot formaat camper, omdat je gemakkelijk door kleine straatjes of steden kan manoeuvreren.

Ten tweede is buscampers kopen een kostbare aankoop. Met de Amigo buscamper ben je ten alle tijden in staat om een afweging te maken tussen werk & privé. Je kan deze camper dus ook privé als werkbus inzetten, wat zeer kostenbesparend is!

Ook is de buscamper erg ingesteld op comfort en duurzaamheid. Omdat de buscamper ook privé als werkbus in te zetten is, is het belangrijk dat de buscamper zuinig rijdt. Door het gewicht van de buscamper rij je daarom ook vele malen zuiniger dan met een grote camper. 

En daarnaast is de buscamper van Amigo een van de meest efficiënte en compacte campermodellen die op dit moment beschikbaar is. De buscamper van Amigo beschikt over een compacte en toch overzichtelijke hoeveelheid ruimte, wat ervoor zorgt dat je dezelfde functionaliteiten als een grote camper hebt. En dat voor een aanzienlijk lager prijskaartje, ideaal dus!

De extra opties van de Amigo buscamper

De buscamper variant van Amigo komt met verschillende extra opties. Zo zijn de buscampers beschikbaar met complete keuken. De Amigo buscamper wordt geleverd met twee gaspitten, een dubbele koelkast, uitneembare wasbak en geïntegreerde snijplank. Daarbij komt de Amigo buscamper met een aantal compacte zitplaatsen en is de camper om te toveren tot buscamper met volwaardig tweepersoons lengte bed. Daarnaast wordt de buscamper met hefdak geleverd en een ruime 30 Liter watertank, om je van al je kookbehoeften en douchevoorzieningen te voorzien. Dit zijn luxe extra voorzieningen die voor de buscamper van Amigo meer dan normaal zijn. Het grootste voordeel van al deze extra opties is overigens dat het binnen enkele minuten omgetoverd is tot een volwaardige werkbus, of juist andersom. Daarbij zijn de compartimenten van de camper gemakkelijk in- en uit te laden, wat ervoor zorgt dat de camperbus een overvloed aan dagelijkse werkruimte bezit. Hierdoor ben je met de Amigo camper vele malen flexibeler in gebruik van de camperbus dan bij vele andere campermodellen. Al met al, een hoop extra’s voor minder geld in deze Amigo camperbus!

De ideale balans tussen compact reizen en dagelijks gebruik

Een buscamper kopen tweedehands of nieuw is geen kleine aankoop. Daarom helpen wij je bij Vaartland.nl van A tot Z met het oriënteren, bekijken, proefrijden en aankopen van jouw toekomstige buscamper. Of je nu kiest voor een nieuwe of tweedehands, een benzine of diesel, een Volkswagen of Peugeot buscamper. Bij Vaartland.nl verkopen we het allemaal! Via de unieke formule bouw je de camper gemakkelijk om tot werkbus, en andersom. Mocht je een kleine buscamper occasion willen kopen, bekijk dan zeker het Amigo aanbod op Vaartland.nl

 
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl