Contact met Vaartland.nl

 

Deze nieuwe elektrische automodellen komen er in 2024 bij!

Vaartland.nl Gert Jan
26 juni 2024

Door Gert Jan Drent

Meer artikelen van Gert Jan Drent

Na eerder de nieuwe elektrische automerken in Nederland uitgelicht te hebben, zullen de nieuwe elektrische automodellen in deze blog behandeld worden.

Elektrische occasions zijn steeds meer gewild, al blijven bijvoorbeeld benzine occasions nog steeds populair. 

Fabrikanten overspoelen de markt met nieuwe elektrische modellen. In deze blog zullen 10 nieuwe elektrische modellen in 2024 uitgelicht worden. Als we namelijk alle nieuwe modellen behandelen, kan je je plannen voor vanavond wel afzeggen ;).

Aan het zoeken naar een elektrische occasion? Vind hier jouw droom elektrische occasion. Toch liever de weg op met een benzine- of diesel occasion? 

Vind hier jouw ideale diesel occasion of de nog altijd populaire benzine occasion!

10. Elektrische Fiat Panda

De nieuwe elektrische Fiat Panda combineert iconische stijl met moderne technologie.

Met een actieradius van 250-300 km en een prijs van ongeveer €20.000 is hij betaalbaar en ideaal voor stadsrijders. De werkelijke prijs kan verschillen, want die is momenteel nog niet bekend.

De elektrische panda wordt iets groter en gaat de 'Fiat Grande Panda' heten.

elektrische fiat panda 2024
 
 
 
 
 

9. Polestar 3 & 4

De Polestar 3 is een elektrische SUV met een actieradius van 610 km en een vermogen van 510 pk. De Polestar 3 beschikt over luxe kenmerken zoals LiDAR-scanning en een panoramisch dak, met een startprijs van €74.800.

De Polestar 4 is een sportieve SUV-coupé met een actieradius van 560 km en een vermogen van 544 pk. Unieke kenmerken zijn een HD-camera in plaats van een achterruit en elektrisch verstelbare achterstoelen. De startprijs van de Polestar 4 begint bij €63.200

Polestar 3

 

8. Ford Explorer & Ford Mustang Mach-E Rally

Dit jaar start Ford de levering van de Ford Explorer. Ford wil in 2030 alleen elektrische personenauto's aanbieden. 

De Ford Explorer is een ruime, krachtige SUV, bekend om zijn moderne technologie en off-road kenmerken.

De Ford Mustang Mach-E Rally is gebaseerd op de rallysport. De wielophanging en de aandrijflijn van de Rally is iets hoger dan de Mustang Mach-E GT.
 
 
Ford Explorer

 


7. MINI Cooper E & MINI Cooper SE

De nieuwe MINI Cooper E en SE zijn compacte elektrische auto's met een stijlvol design en moderne technologie. De Cooper E biedt een actieradius van 200 km, terwijl de SE 250 km haalt.

Beide modellen combineren het iconische MINI-uiterlijk met duurzame prestaties en een hoog fun-gehalte voor stadsrijders.

MINI Cooper E

6. Peugeot e-3008

De nieuwe Peugeot e-3008 is een volledig elektrische SUV met een actieradius van 500 kilometer en een krachtige elektromotor van 150 kW (200 pk).

Het stijlvolle design, comfortabele interieur en ruime bagageruimte maken deze auto ideaal voor zowel dagelijks gebruik als lange ritten.

Met technologieën zoals adaptieve cruise control en lijnassistentie biedt de e-3008 een veilige en milieuvriendelijke rijervaring.

Peugeot e-3008


5. Renault Scenic E-Tech Electric & Renault 5

De Renault Scenic E-Tech Electric is een elektrische gezinsauto met een moderne look en een actieradius tot 450 kilometer.

De Renault 5, een klassieke hatchback, komt terug als een elektrische auto met retrodesign. Beide auto's zijn milieuvriendelijk, praktisch en ideaal voor dagelijks gebruik, met comfortabele interieurs en handige technologieën.
 
 
Renault Scenic E-Tech

 

 

4. Volvo EX30 & EX90

Maak kennis met de Volvo EX30, een van de meest boeiende nieuwe modellen van Volvo in jaren. 

Dit jaar komt daar ook een Cross Country-versie bij.

De Ex30 is beschikbaar in drie varianten: Single Motor met 272 pk en een bereik van 344 kilometer, Single Motor Extended Range met 272 pk en 480 kilometer bereik.

Als laatste variant de Twin Motor Performance met 428 pk en een rijbereik van 460 kilometer.

De Volvo EX90, die dit jaar uitkomt, is een luxe elektrische SUV met innovatieve veiligheidsfuncties, modern design en een indrukwekkend rijbereik, ideaal voor lange reizen.

 

Volvo EX30

 

3. Volkswagen Tiguan

De nieuwe Volkswagen Tiguan komt in 2024 met deels elektrische uitvoeringen, waaronder plug-in hybride varianten.
 
Deze modellen combineren een verbrandingsmotor met een elektrische motor, wat zorgt voor een verbeterde brandstofefficiëntie en een elektrische actieradius van ongeveer 100 kilometer. 

 

Volkswagen Tiguan

2. Alfa Romeo Milano

Dit jaar komt er een nieuwe Alfa Romeo Milano, het eerste volledig elektrische model van het merk.

Deze compacte SUV zal beschikbaar zijn in twee elektrische varianten: de Elettrica met 156 pk en een bereik van 410 kilometer, en de Veloce met 240 pk.

Beide versies zijn voorzien van een 54 kWh batterij, die snel kan worden opgeladen tot 80% in minder dan 30 minuten.

De Milano combineert sportiviteit met innovatieve technologieën zoals een 10,25-inch infotainmentscherm en innovatieve rijhulpsystemen.

Alfa Romeo Milano

 

1. Kia EV3, EV4 & EV5

Kia breidt zijn EV-assortiment snel uit. Naast modellen met zowel verbrandingsmotoren als elektrische aandrijving, zoals de Niro, zijn er volledig elektrische modellen zoals de EV6 en EV9.

In 2024 komt de compacte elektrische crossover EV3. Verder wordt de Europese EV5 verwacht en de EV4 in 2024.

Kia's toewijding aan elektrische voertuigen groeit aanzienlijk.

Kia EV3
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl