Contact met Vaartland.nl

 

Welke bekerhouder is het best?

Vaartland.nl Gert Jan
8 oktober 2021

Door Gert Jan Drent

Meer artikelen van Gert Jan Drent

Vaak zit er al standaard een bekerhouder in je auto wanneer je deze aanschaft. Waarom zou je dan zelf een bekerhouder aanschaffen? Een bekerhouder komt in verschillende soorten en maten. Vaak is de bekerhouder die standaard in de auto zit universeel. Het is in veel gevallen een zwart gat waar je een beker of blikje in kan zetten. Het is dus misschien goed om te kijken welke bekerhouder het beste voor jou is.

Waar moet je op letten bij het kopen van een bekerhouder?

Kies de juiste grootte, denk dus goed na welk formaat bekers je er in wilt zetten.
Is een verstelbare bekerhouder misschien een optie?
Denk na over waar de bekerhouder in je auto moet komen.
Welke kleur en welk materiaal past het beste in je auto?

Dit zijn zomaar wat puntjes waar je rekening mee kan houden bij het kopen van een auto bekerhouder. Het klinkt misschien simpel, een bekerhouder, maar er komt toch nog best veel bij kijken. Je hebt namelijk bekerhouders met verschillende functies.

Verschillende opties bekerhouder

Zoals hierboven al genoemd kan een bekerhouder op verschillende plekken in de auto. Je hebt ze voor tussen de bestuurder en bijrijder in, aan het portier of bijvoorbeeld op het ventilatierooster. Verder heb je ook bekerhouders voor achter in de auto. Naast de plek in de auto hebben sommige bekerhouders extraatjes. Zo zijn er bekerhouders die een prullenbak en bekerhouder in één zijn. Je hebt ook bekerhouders die een plek hebben om je telefoon op te laden. Daarnaast zijn er ook bekerhouders voor je auto beschikbaar met een grote opbergruimte zodat je je spullen kan organiseren. Wij kwamen ook een bekerhouder tegen die je drankje koelt of warm houdt. Ideaal als je warme koffie kan appreciëren.

Beste beker houder Vaartland.nl

Goede bekerhouders

Zoals we al een beetje hebben laten doorschemeren heb je veel variaties in bekerhouders. Het is daarom ook niet te doen om de beste aan te wijzen. Maar hieronder wel vijf goede opties die verkrijgbaar zijn Bol.com:

  • Sumhen auto cooling and heating cup: deze bekerhouder houdt je drankje koud of zorgt dat je drankje warm blijft. Er zit ook een display op die laat zien op hoeveel graden het drankje is ingesteld.
  • Missan 2 in 1 bekerhouder: deze houder is zowel een telefoonhouder als een bekerhouder.
  • Verstelbare bekerhouder: de verstelbare bekerhouder zorgt ervoor dat alle type flesjes en blikjes in de houder passen.
  • Autostoel opbergdoos met bekerhouder: deze bekerhouder zit in een opbergdoos, heel handig om bijvoorbeeld je telefoon, sleutels en portemonnee in op te bergen. Een nadeel is wel dat deze opbergdoos niet in iedere auto past.
  • Bekerhouder Portier Richter: deze bekerhouder maak je vast aan je portier en is heel gemakkelijk te gebruiken.

De houder voor je telefoon en beker

Er zijn verschillende modellen houders die je zowel voor je telefoon als voor je beker kan gebruiken. Zo kan je de navigatie via je telefoon volgen en kan je je beker met koffie in de andere houder zetten. Het is even zoeken op het internet want je hebt er niet super veel van maar goed zoeken wordt beloond. Er zijn ook houders voor je telefoon die in de standaardbekerhouder van je auto gaan, maar goed dat is weer iets anders.

Populaire bekerhouders

Bekerhouders zijn erg populair, online wordt er bijvoorbeeld vaak gezocht naar: bekerhouder auto Action, bekerhouder van de Blokker, Bekerhouder auto ANWB, bekerhouder auto Hema en bekerhouder auto Mediamarkt. Hopelijk weet je na het lezen van dit artikel welke bekerhouder je moet kopen en kan je binnenkort genieten van lekkere koffie uit je bekerhouder.

 
 
 
 
 
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl