Contact met Vaartland.nl

 

De Toyota Hiace, is het een goede auto voor jou?

Een bekend model van Toyota is de Hiace welke beschikbaar is als MPV. Je ziet de Hiace modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Hiace goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 142pk uit een benzine en diesel motor.

Onderhoud je de Hiace volgens de voorschriften van Toyota? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Hiace is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Toyota ook nog goed. Meer weten over deze Toyota Hiace? Lees dan vooral verder.

Toyota Hiace
 
 
 
 
 

Een Toyota Hiace MPV

De Toyota Hiace is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de Hiace perfect als gezinsauto. De Hiace heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine en diesel Hiace met 110pk tot 142pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Toyota Hiace maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Toyota Hiace specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Toyota Hiace modellen. Dan helpt het als je de Toyota Hiace kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Hiace kiezen uit een benzine en diesel motor met 110pk tot 142pk. Ook beschikt de Toyota over een automatische of handgeschakelde transmissie met 4 en 5 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Toyota Hiace kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Hiace aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Hiace heeft namelijk geen hoge instap. De Toyota Hiace is zoals eerder genoemd beschikbaar als MPV. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in een Toyota Hiace 2019 of Toyota Hiace 2018?

Bekijk huidige aanbod Toyota Hiace

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl