Contact met Vaartland.nl

 

Is de Suzuki Splash een auto voor jou?

De Splash is een karakteristiek hatchback model van Suzuki. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 86pk. Je ziet de Splash modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Splash goed mee.

Verzorg je de Splash goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Splash is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Suzuki ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Suzuki Splash? Lees dan vooral door.

Suzuki Splash
 
 
 
 
 

Een Suzuki Splash hatchback

De Suzuki Splash is onder andere beschikbaar als hatchback. De Splash maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Suzuki Splash vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine Splash met 65pk tot 86pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Suzuki Splash maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Splash dan ook vaak tegen in de stad.

Suzuki Splash specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Suzuki Splash? Het is dan goed om de Splash kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine motor met 65pk tot 86pk. De Suzuki beschikt over een automatische of handgeschakelde transmissie met 4 en 5 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Splash kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Splash heeft niet een hoge instap. De Suzuki Splash is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren.


Bekijk huidige aanbod Suzuki Splash

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl