Contact met Vaartland.nl

 

De Suzuki Grand-vitara, is het een goede auto voor jou?

De Grand-vitara is een kenmerkende SUV van het merk Suzuki. Dit bekende Suzuki model is uitgevoerd met een benzine en diesel motor met maximaal 169pk. Je ziet de Grand-vitara modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Grand-vitara goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Grand-vitara goed en volgens de eisen van Suzuki? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Grand-vitara is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Grand-vitara ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Suzuki Grand-vitara? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Suzuki Grand-vitara
 
 
 
 
 

Een Suzuki Grand-vitara SUV

De Suzuki Grand-vitara is onder andere beschikbaar als SUV. De SUV modellen van de Grand-vitara hebben een luxe uitstraling en zijn een stoer voorkomen. Moderne Grand-vitara modellen zijn niet alleen thuis op onverharde wegen maar zijn net zo goed thuis in de binnensteden als op de nederlandse snelweg. Het formaat van de Suzuki Grand-vitara zorgt voor veel ruimte voor de passagiers en voor bagage die je eventueel wilt mee nemen.

Door het vermogen van 106pk tot 169pk en de automatische en handgeschakelde versnellingsbak komt deze Grand-vitara prima vooruit. Verwacht geen sportauto door de hogere wegligging maar als comfort belangrijk is ben je met de Suzuki Grand-vitara aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen en kan je hem goed gebruiken voor op wintersport of een weekend in de Ardennen.

Suzuki Grand-vitara specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Suzuki Grand-vitara modellen. Dan helpt het als je de Suzuki Grand-vitara kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Grand-vitara kiezen uit een benzine en diesel motor met 106pk tot 169pk. Ook beschikt de Suzuki over een automatische en handgeschakelde transmissie met 4 en 5 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Suzuki Grand-vitara kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Grand-vitara aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Grand-vitara heeft wel een hoge instap. De Suzuki Grand-vitara is zoals eerder genoemd beschikbaar als SUV. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen.


Bekijk huidige aanbod Suzuki Grand-vitara

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl